Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemtom mi volt zozo, de jobbulást neked!
Gyurkesz

hol lehet megnézni a videkokat?:D
Sebaj, majd szerdán gyere ki Hringre, és mi csinálunk képet!
Kissanci: Annélkül nem is jöhetnél! Legfeljebb Andi jön a mocival!
Gyurkesz

Nincs, mert nem reggeltől fogva voltam ott. 16 vagy 17 óra fele mentem fel a kezdő csoportal.

yam
Sziasztok
ha valakit érdekel motor tuning
bbd.hu

üdv
Lion gsx1400
Gyurkesz:v.szeg jó lesz az Esztergom nekünk is.Csak az a baj,hogy vinni már nem tudok semmit mert a kocsi teli lesz.Mert már benn van a sör na meg a humor!
Nem mintha örülnék ennek a balesetnek, de most beszéltem a sráccal (jól van csak a bokája van ki egy picit) és mondta hogy megkapom használatra a kormánystabilizátort
Pesze ilyen áron nem kellett volna
Király
Szuper
Na megsasoltam, jó, simán lejátsza, nem kell kodec!
Igen Ő!
A motorodon ki ül Asszonyka
Ja, azt még nem! Bocsesz, bár tegnap kaptam meg, mert Sisconál volt! Most meg is nézem, mizu!
Videókat már megsasoltad
Oké, de akkor nekem csak valszeg 10.-e (szombat) jó
Upsz tényleg! Azért most írtam, hogy pontosítsuk az időpontott! Esetleg egy héttel el tudjuk halasztani, ha jó a többieknek is!
Mer dogozok és nem nagyon jutok gép elé
Hát nemtom Szerintem később jobb lenne nekem. De valszeg csak 1 napot tudok ott lenni így is.
Többieknek hogy jó

Megjegyzés:
Pont akkor van az ENDURANCE verseny a H.ringen 09.02.-09.04.
9858-as hozzászólás!
Neeeem! Mé nem figyelsz na!
2 hét múlva hétvégén szeretnék kertipartit rendezni! 2 naposat Esztergomnál egy nyaralóban! Jó az időpont? Legyen az, és hozd párodat is!
Mikor? hol?
nem nagyon követtem az eseményeket ma
Egy kis ízelítő a videokból: az azért jó minőség!!!
Most nézema videot! Király felvételek vannak a kanyarokról! Persze nem volt profi operatőrünk, de azért egész jók lettek! Majd megvágom és felteszem!
Gabor6: neked mi a véleményed a kertipartiról? Jöttök?
Szörnyü ami a sráccal történt nagyon sajnálom
Helotók