Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Morgen,

örömmel látom hogy mindenkinek tetszett a tegnapi móka!

LX
tudom, nem is egy csoportban voltunk :o)
megértem, hogy nem nagyon zavartak titeket, mert hamar megléptek előletek :o))
ennek örülök.
akkor legközelebb is... he he

mi szept 15-öt kihagyjuk... így a versenyeredmény kicsit visszaesik, de jövőre ehhez igazítom a nyaralást az tuti :o)
túró neked is reggelt tényleg jó volt hogy lementünk előző este jó volt a pálya is csak volt ott néhány kawa-s is de nem nagyon zavartak végül is minket R6 osokat
Sokkal jobb volt, hogy lementünk előző este.
helló Urak!

gratula nektek.
jobb volt ott hálni vagy rosszabb? :o)

a pajzs riasztója csak kicsit zavart minket :o)))

nyugi egyáltalán nem.
Sisco ha mehetek mennék érte!
Részemről ok a kétnapos parti

pajzs ma jössz a táskádért
Gyurkesz majd legközelebb tudod amit beszéltünk 2 napos party!
7*25 perc + 7körös verseny! Benne lettünk volna idő szerint, de inkább kihagytuk! Most el, de még jövök!
Az biztos, de azért úgy 2.15-el stabilabb lehetnéknk! Te szoktál indulni rajta? Most az élmezőny elég komoly időket futott! Persze ők nem most voltak másodszor!
hányszorlehetett menni ? gondolom szakaszosan volt felbontva Y x Z perrc:) profi az a pannonia ring csak amikor én ottvoltam ömlöttazeső és semmit sem csinaltunk azzan meg a boxban be is vagtam 10 percre a szunyat:)
Sziasztok!

Nagyon király volt tegnap, jól éreztem magam.
Bár az időeredményem jócskán elmaradt a várakozástól de jó volt mocizni.
Ilyen időkkel már nyugodtan lehet menni a Gixxer kupa támogató versenyén is. 9 ropi, amiben van 1 óra szabadedzés + a 10 körös verseny. Ha kategóriában benne vagytok az első 10-ben, ami simán meglenne mehettek a Masterbike R versenyen is, ami megint 10 kör.
Nagy élmény nekem elhihetitek!
Nemám! sajnos azért a sok esés el tud venni a kedvből! A videon is van egy Dukis bukfenc!
Gyurkesz azért mi sem voltunk messze tőle nem?
Az nagyon derék!
Kissanci hozta!
Mármint a térdem!
Srácok ment a 2:20?
Csaszi: a határ a rérdem lekarcolása volt! Az idővel nem büszkélkedhetek, 2.25! Kifogásnak mondhatnm, hogy a pálya mellett ált párom, és ha ő bukni lát többet nem ülök motorra az tuti! Ezzel a tudattal motorozni nem lehet! De inkább nem erre fogom! Tegnap ennyi voltam, de nem bánom, nagyon élveztem!
Gyere el pályanapra, és rajta leszel! Remek alkalom a szerda Hring!
Gyurkesz mi lett az időeredmény amit sikerült elérniés az a bizonyos határ mi volt?:)

ezek szerint jól telt a nap. de ugye akik elestek semmi bajuk sem lett? (remélem)

szépek a képek, remelem majd 1x en is rajta lesze kegy iylen foton:)
Jó reggelt!

Szerintem is jól néz ki a sisak! És nem csak a kinézete jó!
Már várom 24.-ét! Oda jöttök ti is remélem!
Köszönjük tényle jól eseik a dícséret!