túró neked is reggelt tényleg jó volt hogy lementünk előző este jó volt a pálya is csak volt ott néhány kawa-s is de nem nagyon zavartak végül is minket R6 osokat
Az biztos, de azért úgy 2.15-el stabilabb lehetnéknk! Te szoktál indulni rajta? Most az élmezőny elég komoly időket futott! Persze ők nem most voltak másodszor!
hányszorlehetett menni ? gondolom szakaszosan volt felbontva Y x Z perrc:) profi az a pannonia ring csak amikor én ottvoltam ömlöttazeső és semmit sem csinaltunk azzan meg a boxban be is vagtam 10 percre a szunyat:)
Ilyen időkkel már nyugodtan lehet menni a Gixxer kupa támogató versenyén is. 9 ropi, amiben van 1 óra szabadedzés + a 10 körös verseny. Ha kategóriában benne vagytok az első 10-ben, ami simán meglenne mehettek a Masterbike R versenyen is, ami megint 10 kör.
Nagy élmény nekem elhihetitek!
Csaszi: a határ a rérdem lekarcolása volt! Az idővel nem büszkélkedhetek, 2.25! Kifogásnak mondhatnm, hogy a pálya mellett ált párom, és ha ő bukni lát többet nem ülök motorra az tuti! Ezzel a tudattal motorozni nem lehet! De inkább nem erre fogom! Tegnap ennyi voltam, de nem bánom, nagyon élveztem!
Gyere el pályanapra, és rajta leszel! Remek alkalom a szerda Hring!
örömmel látom hogy mindenkinek tetszett a tegnapi móka!
LX