Sokan LSL gombát használnak. Sajnos a tesztje is megvlt, de jól vizsgázott!
Változó, van aki utánfutó(pl: én), és van aki 2 keréken megy le! A Hringen az időbeosztás azért szellősebb, ezért akár 2 keréken is nyugodtan lejöhetsz, de a futó az tutibb! Lehet, hogy találsz a forumon vkit a környékedről, és el tudsz jönni vele! Én jobban szeretem a Hringet, mert többet mentem rajta. Van aki a Pringel van így. Ki kell próbálni, és meglátod! Szerintem egyébbként élvezetes, van benne több elnyűjtott (hosszú) kanyar is! Azokban jól lehet dönteni! Eleinte érezz rá a ritmusára, aztán jöhet a helyes ív és az idők hajszolása!
Köszi a segítséget. Vagy gyári gomba vagy van az az LSL gomba azokon gondolkodok.
Milyen a H.ringen menni? Jobb mint a P.ring?
Mivel szoktatok jönni Pestről?
Idom ügyben 2 dolgot tudok ajánlani! Az egyik itt Pesten a Dúss Peti csinál komplett 81 ropi, de nincs fényezve! Ugyan ez fényezve a Pannónia ringen Berki Zsoltinál(a boltban a pályán) aszem ugyan ennyi!
Gomba ügyben volt már itt a forumon akkora vita, hogy ....! Nekem danomit rúdból esztergált gomba van fennt, az a lábtartó felett a lebgővilla csaavarjánál van rögzítve! Lehet feljebb is rakni mint a gyárit, de abban majd valaki más mond okosságot!
Az nem számít mióta pályázol! A lényeg, hogy gyere! Mi is idén kezdtük! Menni kell minnél többet és minnél több pályán! A többi jön magától! Ha tudsz legalább egyszer gyere el a Hringre! Érdemes!
Én még kezdő motoros vagyok, nekem egyenlőre bőven elég a P.ring.
Ez a pályázás a világ egyik legjobb dolga! Nagyon megtetszett csak még rutint kell szereznem.
Nem tudod hol lehet venni pályaidomot R6-ra (2005-ös)? Féltem a motort a gyári ruhájában. Meg szeretnék még felmenni a ringre legalább egyszer. Szerinted milyen bukógombát lenne érdemes vennem?
Sziasztok R6-osos emberek!
Másik videó, amin (kivételesen ) én is rajta vagyok, és akkor készült, amikor július közepén mentünk a városba, azt merre lehet megnézni?
Na végre itt van a video! Persze ez még nem a totál végleges, csak hogy lássátok! Kis hely miatt kicsi a felbontás, de lesz majd DVD egyszer! Érdemes 200%-os nézetben nézni!
Csaszi: még sehol, de ugyis belinkelem, ha fent lesz! Nagy durranásra ne számítsatok, mert aránylag messziről lett felvéve, mint ahogy az látszik a képeken kicsit előrébb! Yam: mi is Pestről mentünk le Pringre! Ez nem lehet kifogás! És ha egyszer elkezdesz pályázni, nem fogod tudni abbahagyni! Úgyhogy gyűjtögethetsz is! Dtom: a képeken nem az látszik, hogy gyengén mentél! A gumit azért nem árt lecserélni! De örülök, hogy neked is jó a kétnapos tali! Akkor csütörtökön még megbeszéljük a részleteket!
A pannónia ring jó volt,habár az időeredményem nem ezt mutatta ,de sebaj.Kicsit paráztam,hogy hátul dunlop elöl michi van fennt ,mindenki azt mondta,hogy csúszkálni fogok vele,ami egyáltalán nem volt ugy ,az igaz ,hogy kb 20 perc után a dunlop megadta magát,kétszer korábban is ki kellett jönnöm.
Sajna én a szerdai h.ringet kihagyom.
Viszont a kétnapos buliba benne vagyok én is .
Remélem Zozo jól vagy!
És a Fazeres srác is hazaért egyben(remélem,láttuk az autopályán).Szegény előszőr volt a pannónián és a célegyenes végén beszurtak neki ő meg beparázott és soderágy.De hál Isten a Zsoltiék üzemképessé tették a járgányát.
De mintha neked is leért volna! Neked hányszor? Nekem ....