Gyurkesz köszi a meghívást ez nagyon jó ötlet. pajzs Úr! Te meg pihenj egy kicsit a főzéssel, együtt főzöcskéztek max.
Andrew Te meg ne hagyd magad nekem!
U.i.:
Mindenkinek gratula a tegnapi naphoz ügyik voltatok!
pajzs: mindjárt mondom hogy te mit foghatsz...
Én az ízfelelős leszek aki az alkoholt adagolja abba amit főzünk (már ha pöri lesz). Meg majd hozok nagyon tuti borocskát, hogy ne száradjunk ki...
Két hét múlva hétvégén Esztergom mellett egy vikkendházban szeretnék tartani egy 1-2 napos kertipartis összejövetelt! Érdekelne, hogy kinek jó vagy nem jó?! Jó lenne, ha sokan össze tudnánk jönni! Bográcsolnánk meg bepótolnánk az elmaradt sörözéseket meg ami még jólesik! Várom a véleményeket és az időponttal kapcsolatos hozzászólásokat!!!!
Megint szív6om a fogam hogy nem voltam, de jövőre mindent bepótolok. Holnap 1 hétre megyek nyaralni, de 2 hét múlva már jó lenne összehozni egy klubtalit...
ne vegyél már komolyan
Majd jól leverem az uradat ha így folytatja és akkor mi majd
Gyurkesz köszi a meghívást ez nagyon jó ötlet.
pajzs Úr! Te meg pihenj egy kicsit a főzéssel, együtt főzöcskéztek max.
Andrew Te meg ne hagyd magad nekem!
U.i.:
Mindenkinek gratula a tegnapi naphoz ügyik voltatok!
Én az ízfelelős leszek aki az alkoholt adagolja abba amit főzünk (már ha pöri lesz). Meg majd hozok nagyon tuti borocskát, hogy ne száradjunk ki...
Megint szív6om a fogam hogy nem voltam, de jövőre mindent bepótolok. Holnap 1 hétre megyek nyaralni, de 2 hét múlva már jó lenne összehozni egy klubtalit...
persze, Dúzs Petinek van. Most a légbeömlő javítása látszik nehézkesebbnek....
LX