Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kissanci. nagyon komolyan döntesz

Azért a többiek se panaszkodnak

Na mentem mert még kirúgnak
Most mentem mert munka van
Kurv@ jók a képek
Helótok

Jól nézel ki Gyurkesz az új bukóba
Én is láttalak titeket.
Voltam crosskormányt venni.
Jó reggelt mindenki!

Köszönöm a tegnapi szép napot és élménydús mocizást mindenkinek, a tanácsokat az okítást stb.

Legyen jó napotok!
Jó lehetett.
Mi meg Andrewboy-al nyomtunk egy lájtos dobogókőt.
Mikor mentünk is, meg mikor jöttünk is összefutottunk Tomiboy-al
A nap végére salynos elég sokan elvéreztek! Több miont 20 esés volt!
És egy kis ráadás!
Készültek jó videok is!
Lusta népség, mindenki alszik?
Zozo: jobbulást!
Király volt a mai nap! Dtom, kissanci, pajzs, Sisco és jómagam meg párom és barátnője voltunk lent! Utóbbi 5 ott is aludt! Király volt, bár részemről rosszul kezdődött, mert amikor letoltuk a vasat a futóról vettük észre, hogy leesett az első lánckerék, csavarja meg sehol! Na szerencsére ez megoldódott, - fél óra pályázás! Délre elfogyott a hátsó gumim, úgyhogy cserélni kellett! Viszont öcsir6 belőtte a futóműveinket, köszönet neki! Kissanci gyenge kezdés után belelendült, és szépen róta a köröket! pajzs se kímélte a térdkoptatót! (leért? ), Dtom és Sisco is azt mondták, hogy élvezték, mellesleg a képeken látszik is, nincs okuk panaszra! Én hú de jó időt most nem mentem, de áttörtem egy régóta problémás határomat, és az utsó elötti menet utsó körében letettem a térdemet! Ez olyanyira megtetszett, hogy az utsó menetben minden bal kanyarban szinte minden körben sikerült megismételnem! Nemsoká rakok fel pár képet!
zozomester:jobbulást.Atzán már idére elég a fetrengésből!
Na ha senki, akkor megyek én is
Hi all!
Van itt V.A.Lucky
ja! veri vell
addig mi gombfocizzunk vagy csocsózzunk
Ma nem lesz Klubtali
Pályáznak a többiek
Helótok
Laposra röhögtem magam vazze
Én is mennék ha lenne rá lehetőségem de sajna csak jövőre...
Meg nem akarok úgy járni mint Te, hogy

->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom ->kimegyek-> összetöröm -> összerakom -> és így tovább

Ma minden a klubtársaid szakszerűen használják a motorjukat, nem holmi kocsmajárásra.
Lesz ma klubtali egyáltalán vagy mindenki pályázik???!?!?!?!?!??!?!?!
Halle
Akkor Hellótok!
Az már igaz