Hali mindenki!
Holnap muszály jó időnek lennie! Azrét, mert! És kész!
Jól emlékszem, reggel fél 8ig kell odaérni?
Költőink meg csak így tovább, vmi napcsalogató is kellene!
R6osok tudják hogy csak viccelek, épp most áztam teljesen bőrig, persze öltönyben nyakkendőben ahogy kell, és ujra vihetem a tisztitóba imkor tegnap hoztam el:) szóval ez csak vicc. én már egy pohár víz látványától is rosszul vagyok, nemhogy az esőtől.
de a legjobb az hogy megsem próbálták megszerettetni veled csak kötelezővé tették:) a kutyát nemérdekelt hogy tetszik e vagy sem pl egy József Attila vers:) amióta végeztem a gimivel én azóta szeretem az irodalamat:)
erhatmatyi:Van egy barátom aki már sajnos kétszer is összetörte az aktuális motorját. Mindkét alkalommal kifizettette a sisakot, a kipufogót, mindent. Persze neki sem ment simán. Fenyegesd csak meg a biztosítót, hogy ügyvédhez fordulsz. Mindenkivek próbálkoznak, és sajnos sokan nem elég kitartóak. Aki nem hagyja magát, annak általában fizetnek.
Zsubaby és Dannyboy: csütörtökön ha jó az idő megyek Pringre, de vmelyik másik napon megejthetjük a dolgot, ha jó! Gaborinó: sajna még nem tudtam foglalkozni a videokkal, de igyekszem! Holnap nekilátok!
Csütörtökön ki jn, ha megyünk?
Engem érdekelne a 24.-ére hely! Amúgy elfogyott?
Holnap muszály jó időnek lennie! Azrét, mert! És kész!
Jól emlékszem, reggel fél 8ig kell odaérni?
Költőink meg csak így tovább, vmi napcsalogató is kellene!
Erhatmatyi jobbulást a bizt. meg nyeld le keresztbe!
erhatmatyi üdv újra a fórumon és na hagyd magad a biztosítóval szemben.
Gyurkesz jó képeket készítettetek de remélem hamarosan a többit is láthatjuk
LX_ZX holnap jó időnek kell lenni mert szabit vettem
látom formában vagy r6-osok ki fognak innen pics@zni ha így folytatod...
LX
régi de jó:
esi keső fú a szél
dimitri lénával kefél
belinkeltem egy képet a met.hu-ról a ZX topicba. "aztat" nézzétek meg...
LX
Az általános iskola meg a kötelező verstanulás óta utálom az irodalmat!
Látom mindenki vágja hogy holnap jó idő lesz!
pajzs
holnap eső sem csepereg
teheted a segged R6ra
kenhedet a slicket aszfaltra
mert szánja az idő a motorost
s több pályanapot el nem mos
siess, szaladj tehát Pannoniára
mert téged ott vár a száraz pálya
LX
- Északi-sarkon hűtőgépet árúlni
- Afrikába radiátort árúlni
- Magyarországon öntözőberendezést árúlni!
R6 baby garázsban tentikél
Pálya gumi pityereg
Ez a k.eső meg csepereg
Meleget ó meleget
Csonka pici megint műsort vezet.
erhatmatyi:Van egy barátom aki már sajnos kétszer is összetörte az aktuális motorját. Mindkét alkalommal kifizettette a sisakot, a kipufogót, mindent. Persze neki sem ment simán. Fenyegesd csak meg a biztosítót, hogy ügyvédhez fordulsz. Mindenkivek próbálkoznak, és sajnos sokan nem elég kitartóak. Aki nem hagyja magát, annak általában fizetnek.
A biztosító meg általában nem fizet! Mond meg nekik, hogy ne húzzák, mert a kamatot is kifizetteted!
Zsubaby és Dannyboy: csütörtökön ha jó az idő megyek Pringre, de vmelyik másik napon megejthetjük a dolgot, ha jó!
Gaborinó: sajna még nem tudtam foglalkozni a videokkal, de igyekszem! Holnap nekilátok!
Csütörtökön ki jn, ha megyünk?
Engem érdekelne a 24.-ére hely! Amúgy elfogyott?