igen én is a 13 kerbenlakom, meg iceman is jönne:) keressünk közösen garázst akkor 4en lennénk és 1 autó helyére beférne 4 motor:)
mijen ötlet? én olyan garázst tudok ami autonak 25 ezer és akor is baromi sok lenne még 4 főnél is! szoval olcsóbb kellene. most nézelődök ,vettem expresszt is!
Van hol tárolnom a motort, csak messze van. Csepeli vagyok és a duna plázánál van a hely. Úgyhogy jó lenne, ha kicsit közelebb lenne. Azért is érdekelt a Dtom által felvetett XI ker-i, meg aztán kb annyit is tudnék rászánni.
Van egy eladó alsó és felső pályaidom 2003-2004-es R6-ra. Zsír új, motoron még nem volt. Fekete. Ha kell vkinek, hívjon és megadom az eladó kontaktját.
Igen, az ilyen! Egy iseig buli, aztán kezd veszélyesé válni! Amikor lent voltunk estek így! Ezért én inkább 3.-ban mentem végig! Bár ha valaki profin keni az erőcsúsztatást annak ez nem számít!
Egy idő után nem zavart, hogy csúszik hátulja nem szitált csak épp egy picit riszálta magát kijjebb az íven az is, általában már akkor mikor láttam az érkezési pontot ott, meg már gyorsítani kell és áll fel a motor.
mijen ötlet? én olyan garázst tudok ami autonak 25 ezer és akor is baromi sok lenne még 4 főnél is! szoval olcsóbb kellene. most nézelődök ,vettem expresszt is!
Én meg a pasim is keresne garázst ha jó lenne közösködhetnénk. Ha kól tudom Te is XIII,kerületi vagy ugye?
Küld el légyszi az elérhetőségeit a mail-emre köszi Ice
csecse
Vagy bematricázod kékre!
Meg hát a vas
Na már te is ágaskodsz a vassal