Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy legyen Kawa...
Őrzött parkolóban van ponyvázva vagy ismerősnél
Mért ti éjszakára hova teszitek a vasat? hogy nincs helye?
dehogyisnem:D
Az a baj. hogy szerintem itt 10e Ft-ért nem fogunk találni.
ti nem tudtok alamit? eddig mit nezettek meg?3 motor állna akkor igaz 1 helyen azaz harmadköltség lenne. az jó ár fejenként ha talalnak egy garázst olyan 10be.
Hát ez lenne az igazi
én a merci szalon és az ÁPV rt között:)
kb a margit híd és az árpád híd között:) szóval közell. itt kene valamit talalni:D
Kawa te merre vagy a XIII.ban?
Hát igazán nincs mit.
Köszi Ice, ezért kérdeztem, hogy bérelsz esetleg vagy ismerős
Mi az Árpád hídnál vagyunk
Elküldtem.
Igen, de egy ismerősnél. Úgyhogy sajna azt nem igazán tudjuk megoldani, hogy Ti is oda tegyétek.
Iceman!!

Te a Plazanal garázsban tartod?
Nekem mindegy, szervezzetek csak. Bár ha a 13-ban béreltek ki egyet, akkor hagyom ott ahol van...a 13-ban
nicky akkor 13ban ti talatatok már? én most folymatosan keresek!! ti merre vagytok a keruletben?:)
na a kérdést mire leirtam kaptam valaszt a 11 az buda nem?:) akkor en onnan hogyan jövök haza?:)D
nekem elméletileg jó bár nemtagadom hogy a 13ban lenne alegalkalmasabb de akkor meg icemannel szurnank ki, meg ugy dragabb is lenne. Nicky nektek jo a 11? vagy iceman neekd a 13?:) egyeztessunk!!!:)))
O.k. elolvastam az előzményeket. Nekünk a XI.ker. biztos, hogy nem jó csak a XIII.ban nézünk
Asszem a 11-ben.
Nem semmi...grat. Az egyém 2003-as és most van benne 12e km.
Hányadik kerületben lenne az a garázs?
Helyileg merre van? term. nem pontosan csak nagyjából.
209747-211
Hali Mindenki!
3 nap =1600km!
Ma megcsináltattam a 10 ezres szervízt.Ami 11 000 re vót!
Ócsobbak lettek mától az R1 ek 3100000.(!)
A garázsban nekem vannak a kacatjaim,ki kéne dobálnom.Fedett a gari és fémajtós.Valamelyik vihar ütött a palatetőn egy diónyi lyukat azt be kell foltozni, de utána szerintem 4 -5 moci simán elfér ott.Augusztus végéig ráértek eldönteni,mert addig van kifizetve azután visszaadom a tulajnak.