de szerintem ilyen kisösszegű dolgokat nem érdemes ebayo ról rendelni, mert sokkal többe jössz ki, mintha idehaza vennéd meg...
legalábbis szerintem..
mert én ugy szoktam számolni, hogy plusszba az árhoz hozzájön még a kiutalás költsége( nekem 4000et vesz le a bank) + a póstadíj... és így általában olyan plusz 10 ropival számolok hozzá a leütött árhoz...
Ezért inkább csak a nagyobb értékűeket nézem ebayon
Srácok az új R6 nagyon állat, de full pályagép szerintem. Utcára egy ilyen Vas
Az új R1, hát… Szépnek szép, de …
Az eleje inkább egy túra mocira hasonlít, nem?
Ráadásul ez az idom kompozisön, hát elég torzi morzi.
Csak annyit mondok, hogy szerintem jobban néz ki a 2004-05-ös .
Gyurkesz:Kaptam is! Egész éjjel hánykolódtam (az ágyban), és patakokban folyt rólam a víz miközben a klíma 20 fokra volt beállítva... Nem kívánom senkinek. pajzs: mi van veled vazz? nem fél9 től dolgozol????
Jó reggelt!
Egyfolytában toborozni próbáltam hétvégén, de senki nem jelentkezett! Vasárnap mentünk volna euroringre Siscoval és Zozoval, de a melegre való tekintettel inkább elmentünk fürdeni a Rukker tóhoz! Na az egy jó hely! 10-15 perc, be lehet vinni a bringákat is, és frankó a víz is!
legalábbis szerintem..
mert én ugy szoktam számolni, hogy plusszba az árhoz hozzájön még a kiutalás költsége( nekem 4000et vesz le a bank) + a póstadíj... és így általában olyan plusz 10 ropival számolok hozzá a leütött árhoz...
Ezért inkább csak a nagyobb értékűeket nézem ebayon