Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Két legyet egycsapásra: kijösz talira, és lefényképezzük a vasat!
egye fene, te is jöhetsz Dannyboy!
Futár tudod Hajtás-pajtás? vagy tévedtem volna
Nem tom még hol leszek. Azért nincs még kép, mert nincsenek még nálam. De igyekszem behajtani.
Dannyboy: Nem úgy van az! Te érezhetd magad szerencsésnek, mert a bratyók lehetnek akárhányan kevesek ide!
Zsubaby: semmi gond! Azért megjegyeztem!
Mimimi?
Szétszedte a srác, és elvitte a két gumicsövet. Az egyik tuti szar. Elvileg mára mondta, hogy meg lesz, és visszaszereli. Majd tájékoztatlak.
Zsubaby nem futárkodtál esetleg?
És holnap délután úgy 7 körül hol leszel??? Csak nem a Hősök terén?! És mé nincs egy rendes R6-os kép a névjegyednél!
Dannyboy: oksi!
Zsubaby jó lett a klíma mennyibe fájt rendes volt a csávó?
Igeeeen. Bocsi, hogy nem mutatkoztam be, de nem tudtam, hogy Te vagy az. Mire visszaértem, meg már nem voltál. Sorry...
Te jöttél a SMART-al?! Emlékszem!
Ja, és Gyurkesz, én is ott voltam.
Jaaa, és Gyurkesz, szerencséd hogy nem volt ott a motorom, mert azonnal lecserélted volna a nyomi Józsimura kipufogód TwoBrothers-re!
Gyurkesz, meg is rendeltem már a kormanycsutkád (a megbeszélt feltételekkel persze ;)
Viszont nem vagyunk még nyitva, úgyhogy ha valaki körbe akar nézni, előtte inkább érdeklődjön a 06-205-DAN-GER (-326-437) telefonszámon, hogy mikor vagyunk lent!
Pl. holnap leszek 17-19 óra között.
A másik, hogy az az Angel Eyes nevű cucc új R6-ra és R1-re nincs még, csak azt kellene tudnom hogy mennyi embert érdekelne, és akkor hozunk. Legrosszab esetben olyan 45 ezer forint lesz az ára.
Gyurkesz csinálok fotót és felteszem csak épp töltöm a gép aksiait!
Most hogy is van ez: PILOT RACE vagy POWER RACE ?
Az utóbbi a 2 komponenses? Azt vettél? Sanci vazze összekevertél!
Ne szopas, zsír új 40 ropi pár szerelve!? Mindjár lefordulok a székről!! Há vazze ez engem is érdekel!!! Lesz aug vége szept eleje környékén?
Beregisztráltam augusztusra szerintem megéri egy 3 akalmas bérletet venni nem?
kissanci leadtam a megrendelést nem igér semmit hétvégén megy áruért ha tud szerezni hív és hoz O.K. MESTER
Ez most PILOT RACE vagy POWER RACE mert már keverem?
Mindegy a 40 akkor is jó.Gondolom azért mert kifutó modell.
1 pár mit gondoltál!
Ha csak hátsó akkor legközelebb hard-ot vegyél.
1 pár vagy csak hátsó?
igen, bocsi
Új persze szereléssel 40Ft.