Hi all.
Nagyon komoly volt ma a PRing, nem csalódtam az R6-ban. Fényévekkel jobb a GSX-R nél. Egyszerűen vicc, hogy milyen könnyedén lehet vele pályán menni. Senki sem előzött meg a csoportomban , pedig nem is mentem bután. Majd a következő pályanapon kicsit rágyúrok a tempóra, aztán meglátjuk, hogy mi lesz Ez a 2006-os R6 kép nagyon kamu, simán a mostani R1 képét rajzolták át. A 2006-os R1 meg szerintem nagyon nem szép. Picit szedett-vedett, nem követik annyira egymást az idomok vonalai, olyan "érdekes".
R1 a 2005-ös is nagyon tetszik! Az egyik legszebb vas! Nem bánnám, ha a 2006-os R6 igaz lenne! Már kezdek is gyűjteni rá! Úgy 2007-ben tudok majd egy 1 évest venni!
Nekem kicsit gyanus ez az R6! Sehol máshol nem jelent meg róla infó, és ráadásul ez a kép sem széria jellegű! Ez vmi átcerés lehet? Ha lenne már biztos tudnánk róla, pláne, hogy 2006 yzf600 már létezik! Ua az R1-re! Elvileg ez lenne a 2006-os?
Szerintem állatul néz ki! Én már most is filóztam, hogy csináltatok egy dobot alulra a blokk alá! Disznó jól néz ki! Az R1 design nem tett rosszat, inkább Rossit! eddig se nézet ki rosszul, de most ütős lett! Persze kék színben!
hát szerintem undorítóan néz ki!!!!! remélem nem ilyen lesz!!!!!! bár nem vagyok R6 párti, de az eddigiek tetszettek.
És remélem a blokk alatti kipufogó is csak elképzelés marad, mert az végképp nem jön be!!!!! bár versenyzésre biztos jobb!
Te!
Ha minden igaz, akkor egyforma színű kormánygátlónk lesz
Nagyon komoly volt ma a PRing, nem csalódtam az R6-ban. Fényévekkel jobb a GSX-R nél. Egyszerűen vicc, hogy milyen könnyedén lehet vele pályán menni. Senki sem előzött meg a csoportomban , pedig nem is mentem bután. Majd a következő pályanapon kicsit rágyúrok a tempóra, aztán meglátjuk, hogy mi lesz Ez a 2006-os R6 kép nagyon kamu, simán a mostani R1 képét rajzolták át. A 2006-os R1 meg szerintem nagyon nem szép. Picit szedett-vedett, nem követik annyira egymást az idomok vonalai, olyan "érdekes".
Ha legközelebb jössz Gyarmatra szólj.Benne vagyok a taliba
Te merre laksz?
A Számom: 706356898
Az új R-6 szerintem is elég keményen néz ki, én a hangjára volnék kíváncsi!
Lehet,hogy nincs is rajta kipufogó??
És remélem a blokk alatti kipufogó is csak elképzelés marad, mert az végképp nem jön be!!!!! bár versenyzésre biztos jobb!
Nekem nem jön be , de biztosan lessz akinek tetszik.