Most nem olvasom végig a fórumot, mert nagyon sokat írtok. Ma haza viszem a gépet, aztán este nekilátok elolvasni, mi történik itt.
Tegnap voltam az EU ringen jó volt nagyon jót motoroztam lassú csúszós és nagyon zavaró, hogy a bukótérben villanyoszlop figyel több helyen is a kavicságy sem túl nagy de, azért jó volt motorozni igaz túl nagy biztonság ezen pályán nincs. De a közúttól sokkal jobb!
Bokros teendőim vége felé járok de, egy darabig megint nem leszek, mert neki, ülök és befejezem a weboldalt.
Pajzs: Na ittvagyok csak motoroztam Szóval legk. 5-én tudnám megvenni de az elsőmmel nincs semmi gond tehát csak egy hátsó kellene. Inkább nem ígérek semmit, ha van vevőd akkor nyugodtan vigye. Jut eszembe: Hol a napi vicc?????
Akkor kössük fel a gatyánkat!
Ja, az nem Dobogókő!
Akkor OK!
Miért nem jöttél fürdeni? Nem volt meleged?
Sisco: na milyen az új hely? Már engednek netezni?
Mi meg kint vártunk a strandon, hogy mikor jössz már. Mindig figyeltünk ha jött 1 mocis
Sokan voltak tegnap
Most nem olvasom végig a fórumot, mert nagyon sokat írtok. Ma haza viszem a gépet, aztán este nekilátok elolvasni, mi történik itt.
Tegnap voltam az EU ringen jó volt nagyon jót motoroztam lassú csúszós és nagyon zavaró, hogy a bukótérben villanyoszlop figyel több helyen is a kavicságy sem túl nagy de, azért jó volt motorozni igaz túl nagy biztonság ezen pályán nincs. De a közúttól sokkal jobb!
Bokros teendőim vége felé járok de, egy darabig megint nem leszek, mert neki, ülök és befejezem a weboldalt.
LX
Jól néz ki az az barátnőd mocija csak nem R6