Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zozo Szombaton én is voltam nagyon bejött az hogy technikás volta pálya én nagyon élveztem.

Akkor kössük fel a gatyánkat!
Upsz!
Legutóbb kellemetlen élményünk volt! Pont elöttem esett el erhatmatyi, aminek a vége lapocka és bordatörés lett! Valahogy most nem kívánok odamenni!
Az első körök lassúak voltak de utána azé má nem kellett szégyellni magam.
Legutóbb kellemetlen élményünk volt! Pont elöttem esett el erhatmatyi, aminek a vége lapocka és bordatörés lett! Valahogy most nem kívánok odamenni!
Mi van ott, hogy oda nem mész egy nagy zöld Gyurkesz evő valami?
Gondolom nem voltak sokan? Azokat is aláztad!?!

Ja, az nem Dobogókő!
Akkor OK!
Kimentem ringelni meleg volt de nem zavart 30 perces etapokkal motoroztam 30 perc moci 15 percpihenés jó volt nagyon.
Klubtali után velence?
Szia Zozo!
Miért nem jöttél fürdeni? Nem volt meleged?

Sisco: na milyen az új hely? Már engednek netezni?
Szeva Zozo!

Mi meg kint vártunk a strandon, hogy mikor jössz már. Mindig figyeltünk ha jött 1 mocis
Sokan voltak tegnap
Sziasztok

Most nem olvasom végig a fórumot, mert nagyon sokat írtok. Ma haza viszem a gépet, aztán este nekilátok elolvasni, mi történik itt.

Tegnap voltam az EU ringen jó volt nagyon jót motoroztam lassú csúszós és nagyon zavaró, hogy a bukótérben villanyoszlop figyel több helyen is a kavicságy sem túl nagy de, azért jó volt motorozni igaz túl nagy biztonság ezen pályán nincs. De a közúttól sokkal jobb!

Bokros teendőim vége felé járok de, egy darabig megint nem leszek, mert neki, ülök és befejezem a weboldalt.
mi biztos hogy sokan leszünk....

LX
Héten esti motorozás mehet mindenn nap akár, csak csütörtökön nem érek rá mer klubtalim van...
Pajzs: Na ittvagyok csak motoroztam Szóval legk. 5-én tudnám megvenni de az elsőmmel nincs semmi gond tehát csak egy hátsó kellene. Inkább nem ígérek semmit, ha van vevőd akkor nyugodtan vigye. Jut eszembe: Hol a napi vicc?????
És a héten esti mocizás?
Meg esetleg én de ez sok mindentől függ
Esetleg én
Szeva pajzs!

Jól néz ki az az barátnőd mocija csak nem R6
Augusztusi pályanapokra ki jön?
Rám pályanapon mostanában ne számítsatok!
A hétre van valami prg.?
Ha sokan megyünk lehet