Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerelj fel egy repulogep reflektort hátulra és a kereket kösd egy generátorhoz :)

szerintem nálad lesz az előny.
Otthon megnézem, hátha írja a gépkönyv! De szerintem egy-egy csavar oldalanként van erre a célra! Ha megtaláltam írok, de próbálgasd, hátha vmelyik állítja! Gondolom gyári lámpa?
Hi all!

R6 Mesterek! Valaki segítsen legyenszíves. A lámpám nagyon "felhord". Sötétben a szembejövő autósok 90 %a (nem túlzás) villog, hogy vegyem le a fényszórót. Ilyenkor megvillantom nekik a fényszórót, hogy lássák, eddig nem azzal jöttem. A bunkóbbja ilyenkor csak azért is full fényszórót, ködlámpát (még talán elemlámpát is) kapcsol, hogy akkor vakuljál meg K.... motoros gondolattal párosítva.
Igen balesetveszélyes szituk ezek. Lehet ezt orvosolni valahogy? Hogy állíthatnám lentebb? Lehet 1 általán? Más tapasztalatok? Hülyeséget kérdezek?
ja. 2002-es a gép.

Üdv,

Zoly
Csak tippeltem, de ezek szerint rosszul!
Az korrekt! Elöbb utóbb szerintem akadna még jelentkező!
ugytudtam 10 ezer / ho:D az nekem 5 ezer per fő ha ketten vagyunk:)

vagy nalam roszs a matek?

és jolennemég 1 bringat betenni ha lehet:)
Asszem amit dtom mondott az garázs, tehát fedett! Kettőtöknek lenne 13ropi, az nem rossz! És még mindig férne be bringa!
Az a két hét már gyorsan elszáll!
Ez az utas neve? Én ismerek egy R6-ost és az pont ilyen, de őt nem így hívják.
a Dtom féle a fedett? mert akkor béreljuk kki ketten icemannel:)

garázs ugyben még semmire, fazskalap lehúzós biztonsági őr itt nalunk a kleopatra hazban:)

mikor lesz papír? eddig 2x mentem kresszre elsőre késtem 4 percet és ne mengedtek be, másodjára az autos iskola szar idopontot adott meg és most harmadjara megyek kedden. tutui sikerul, aztan az egesz pénzt kifizettem ugye amr elore szal megkerem hogy adjanak egy időpontot gyorsan, vizsgara, vezetni mar tudok:) rmelem 2 heten belül. hosszu idő de ugy kitoltak velem:
Ahogy látom nagyba megy a koppintás 46 és a GO!!! matricica
Bocs uferi akkó a munkánál félreértettem valamit. Bocsesz De a költözés az okés

Sajnálom a Srácot Nem ismerem, de azért Jobbulást neki
Mikorra lesz meg a papír? Garézs ügyben jutottatok vmire? Asszem Icemant is érdekelte a Dtom féle megoldás!?
pajzs, tegnap hívtam, de nem vette fel, aztán visszahívott egy másik számról. Legalábbis azt hiszem ő volt. Ő van Dunakeszin?

Köszi
igen megvan a vas már a nevemen is van meg minden, csak még a jogositvany nincs a nevemen:)
erre várok:) kiennék, bazeg hajaj de menniyre:) csak no papir:D
Ez gaz! Nem ismerem!
Ha tudsz azért néha gyere le mocizni!
Hali mindenki!

Kicsit eltuntem, bocsi. Valoban koltozes, de semmikep sem a munka miatt. Nem voltam melozni hetek ota, (uj)otthon meg nincs net, de mar meg van rendelve egy hete. Most is csak egy oracskara ugrottam be melohelyre es mar latom is, hogy Sanci kelti is a remhirt. Ha vegre valahara kijutok a ringre, nekem boven eleg lesz egy 3 perc alatti ido is.

Egyebkent kicsit eros: befele jovet megalltam segiteni egy motoros balesetnel. Egy kek R6-os srac lefejelt egy autot, el is vitte a mento, de allitolag nincs nagy baj. Az utasa meguszta, de szegenynek ugy remegtek a terdei mint a csuda, de nem is csodalom. Felulsz a haver moge, aztan eccercsak hopp, at a kormanyon. Aki a motort vezette: Márkus Ervin. Ismeri valamelyikotok? A motoron volt egy sarga 46-os es egy feher goooo!!! matrica, olyasmi mint nektek.

na mentem is,
Csako
Én nem, mert nem voltam kint!
Aki kiváncsi hamar megöregszik! Gyere ki egy talira, és megismersz mindenkit! Megvan már a vas? Legalább megsasolnánk!
Kérdezd meg légyszi a kormánycsutkát! jobbos kellene! És szólj!
csak kivancsi vagyok:) szerintem issanci az:) vagy te vagy?:)
Én megyek mindenképpen de már ma este indulok úgyhogy este nekem nem jó
Én tudom, de azt nem, fel meri e fedni magát! Tán haragszol rá vmiért?
szabad tudni ki az aki épp bemutat a kéepken a fényképet készítőnek?:D
Akkor vakard össze!!! Vagy kapard!
Majd kipróbálom, és szólok ha kell! csak a vidiokat add oda!
Sisco: mentek szombaton Zsoltihoz?
Hozzuk már össze ma este a sörözést, úgy is olyan K meleg van
Még nem tudom (kes )