KawaNinja: a rendőrmocik általában 1000-es gépek, tehát lépnek rendesen, és az azt használókat ki is képezik, nem úgy, mint az autóvezetőket! Az RS se gyengusz, azért motorral szemben alul marad gyorsulásban! A vége majdnem ua! De vedd figyelembe, hogy autópályán nem sokat gyorsítasz, és míg meg akar állítani, mert akármi és 10000 ropira megbüntetne, ha menekülsz az életeddel is játszól, és ha elkap még jól meg is vágnak + jogsi ugrik! Nem éri meg, ráadásul sok rendes rendőr is van, akinek nem az a célja, hogy a legtöbb zsetont kiverje belőled!
egy ilyen 600as (esetemben 636) os gépnek, géposztálynak a rendőrmotoros vagy a skoda octavia RS az lehet ellenfele? tehat esélyes hogy fulencsip vagy tipli van és már csak benzinszago érzi? nemtom hogy a rendormotoros az menniyre gyors avval a BMW-vel (asszem olyan van nekik)
Xenonlámpák: Nagyon komoly lett a gép, 55W-os mind a 2 izzó gyárilag, én tompítottnak raktam bele 8500K-s 55W-osat és távolságinak 100Wost. Ultrakomoly a cucc, a legjobb 5000Ft amit eddíg motorra költöttem... csak ajánlani tudom.
Szűk családi lesz a dolog Vagy mehet a Klub is bőgetni a vasakat a templom elé
Nekem sajna ma nem jó! Gondoljatok rám hekk evés közben!
A klubtalin ott leszek
Nekem nem jó sajna
Részemről ok a mai velence
Éjszaka a refit ne kapcsold fel mert még azt hiszik, hogy nappal van
Egyébként nem sok amit beraktál
Nekem a gyári tökéletesen megfelel éjszaka, szerintem nagyon jó
De majd ma este megnézem mit tud a cucc