Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

logikus, persze meg is állok, a kérdés elméleti volt:) hogy menniyre vagyok sz@r ozazjuk kepest:D
Értem

Szűk családi lesz a dolog Vagy mehet a Klub is bőgetni a vasakat a templom elé
Fél óra és ebéd!
Én már most éhes vagyok
Sajnos nem tudok, párom pont 7-re csinát programot! Intézni kell a dolgokat!
A Klubtalia se jössz
Gyurkesz eszünk helyetted is!
Mire leértek kihül a víz!
Nekem sajna ma nem jó! Gondoljatok rám hekk evés közben!
Vigyetek ki egy felfújható medencét a Hősök terére felengeditek vízzel és ott pancsolhattok

A klubtalin ott leszek
GABOR6 mehetünk köszi papi
KawaNinja: a rendőrmocik általában 1000-es gépek, tehát lépnek rendesen, és az azt használókat ki is képezik, nem úgy, mint az autóvezetőket! Az RS se gyengusz, azért motorral szemben alul marad gyorsulásban! A vége majdnem ua! De vedd figyelembe, hogy autópályán nem sokat gyorsítasz, és míg meg akar állítani, mert akármi és 10000 ropira megbüntetne, ha menekülsz az életeddel is játszól, és ha elkap még jól meg is vágnak + jogsi ugrik! Nem éri meg, ráadásul sok rendes rendőr is van, akinek nem az a célja, hogy a legtöbb zsetont kiverje belőled!
Ha többen benne vannak mehettek , bár mire hazaértek kétszer leizzadtok
Nekem nem jó sajna
Ott is lehet hekket enni
Sziasztok!

Részemről ok a mai velence
Akkor megyünk pancsizni?
Jó tudni: Álj meg mindig a rendőrnek!
Andrewboy: akkor te este vakító jelenség leszel
Éjszaka a refit ne kapcsold fel mert még azt hiszik, hogy nappal van

Egyébként nem sok amit beraktál
Nekem a gyári tökéletesen megfelel éjszaka, szerintem nagyon jó
De majd ma este megnézem mit tud a cucc
persze, csak elvi kérdés volt. nem szoktam menekulni semmivel, de csak ugy feltettem jo tudni alapon!
KawaNinja mivel elég jól mociznak szerintem álj meg!
hol lehet kapni? és ez ilyenxenon hatású vagy az is? könnyedén illeszthető be gondolom:)
egy ilyen 600as (esetemben 636) os gépnek, géposztálynak a rendőrmotoros vagy a skoda octavia RS az lehet ellenfele? tehat esélyes hogy fulencsip vagy tipli van és már csak benzinszago érzi? nemtom hogy a rendormotoros az menniyre gyors avval a BMW-vel (asszem olyan van nekik)
Xenonlámpák: Nagyon komoly lett a gép, 55W-os mind a 2 izzó gyárilag, én tompítottnak raktam bele 8500K-s 55W-osat és távolságinak 100Wost. Ultrakomoly a cucc, a legjobb 5000Ft amit eddíg motorra költöttem... csak ajánlani tudom.
Nem rosz ötlet !
Mi lenne ha klubtali után lemennénk velencére fürdeni?
Na elmegyek, megveszem a Xenon izzókat mert 9kor nyitnak. Még jövök....