autó autó kamion autó kamion kamion kamion autó villamos autó kamion villamos busz busz csatt autó kamion autó autó kamion autó kamion kamion kamion autó villamos autó kamion villamos busz busz csatt autó kamion autó autó kamion autó kamion kamion kamion autó villamos autó kamion villamos busz busz csatt autó kamion autó autó kamion autó kamion kamion kamion autó villamos autó kamion villamos busz busz csatt autó kamion autó autó kamion autó kamion kamion kamion autó villamos autó kamion villamos busz busz csatt autó kamion autó autó kamion autó kamion kamion kamion autó villamos autó kamion villamos busz busz csatt autó kamion autó autó kamion autó kamion kamion kamion autó villamos autó kamion villamos busz busz csatt autó kamion autó autó kamion autó kamion kamion kamion autó villamos autó kamion villamos busz busz csatt autó kamion!
Na amire te gondolsz azt még el kell hoznom Gabor6tól! Az holnap délután be is következhet! Szerintem legjobb esetben csütörtök péntek! Viszont a 23.-ai, 6.-ai nyíltnapos képeket, és a 14.-ei tali képeit épp most töltöm fel! Kb negyed óra, és elérhető! Többre nincsen most időm, de azért igyekszem! Csütörtökön jösz talira? Koábbra teszük ha akarod!!!
Szeva palyzs már nem TOP-MOTO mert azt a 125-ös menő Toht Imi faterjával csináták de már külön váltak de ez a lényegen nem változtat! Tehát TOP-MoTYo Dunakeszi!
Hali bocsi de most értem vissza a meloból a géphez! Az olajcsertében tudok neked segíteni!!!!! ( egyébként pont tegnap voltam a szépséges CBR- rel olajcserén a gergő faterjánál aki egyébként Tibi ( ezt most meg minek írtam na mindegy!! ) a lényeg hogy 3000 FT a munkadílya és a szervízkönyvbe is bepecsétel szerintem ez nem rossz ha érdekelj csak szólj bátran!! !
de nekem most irtó motorozhatnékom van
jáááááááááj mi lesz most? aza fránya sör........
nincs kedvem egyedül motorozni
nicns kedved gurulni most valami kissebbet
Aki szeretne ma gurulni, tali 6-kor a Hősök terén!!!
szebb mint újkorában
pajzs