Morpheus:Én a helyedbe a kö.okokért vennék R6-ot bár nem tudom mennyire tudsz motorozni.
- Olyan motoros Istenek közé kapsz evvel belépőt mind mi.
- A 2 motor között kb 800e Ft a különb.
- Ezt a pénzt ford.inkább a H.ringen működő mind 2 sulira(400-500e Ft Kb.)
- Így biztos megtanítanak k.jól motorozni és spórolsz 1 motort.
- Még mindig marad 300-400eFt-od.Ezt köldsdd az asszonyra így meglessz a családi béke is.(Vidd el nyaralni)
- Ja és el ne feledd,hogy a motor árából alkuddhatsz 10% ezen vegyél ruhát.
Üdv a klubban.
Most értem haza.
Nem mentünk le végül is Dtom-mal a Pringre hanem a Balcsi körül mociztunk 1 tök jót.
Útvonal: Bp-Fűzfő-Tihany-Lelle-fürdés a balcsiban-Fonyód-Siófok-Sóstó-Bp
Milyen volt a reptéren Jó program volt
Na Sziasztok!Ez a reklám motorosok klubbja?A Siscoval motoroztunk volna ketten a P.ring felé amikor is a strandolás mellett döntöttünk és irány Lelle a strand.szövegMorpheus:Ha volt már 1000es motorod és régóta nyomod akkor R1.Ha nem akkor R6 és ha már ki tudod motorozni a gépet(amit nem könnyű földi halandonak) akkor két év után R6.Viszont ha R6 ra veszel mindenféle extrát akkor nagyjából az r1 áránál vagy.Sok olyat látni pályán,hogy Kovács úr megveszi élete első motorját R1 és egy pályanap után "neylonzacskóba" viszi haza.
Tudnátok nekem segíteni? Motorvásárlás előtt vagyok, és nem tudom melyiket válasszam.
Az egyik az R6-os, a másik pedig az R1. Mind a kettő új természetesen.
Mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya, ezért vagyok teljesen tanácstalan.
A Halásztelki Y. túlmész és lesz 1 90 fokos kanyar meg 1 betonkerités az a Tököli reptér.
De a bejárat nem ott lesz azt olvastam.Menj továb és az 1 kereszteződésnél balra végig a kerités mellett.valahol ott lesz a bejárat.
Hi all!
Köszönöm a gratulákat, jó volt Veletek nyomni.
Nekem a P.ring szóba jöhet, de csak délután, a lányaim délelőtt indulnak lóversenyen, meg kell néznem őket.
mzs/x: de úgy volt hogy megyek Balcsira, de közbejött valami
Igen mi is voltunk tegnap gurulni nem kaptad meg a kör sms-t.
4-en voltunk Útvonal: Bp-Solymár-Pilisvörösvár-Csobánka-Dobogókő-Esztergom-Visegrád-Szentendre-Bp
Jöhettél volna ám velünk
Hi mindenki.
Atcsi jobban tennéd, ha már délelött elnéznél a PRingre. Hatszor komolyabb, mint egy gyorsulási verseny. Arra azért készüljetek fel, hogy nem fognak beengedni motorral, autóval a ring területére. Le kell tenni a vasat és bemenni gyalog. Meg elég rendesen készülődik az eső
- Olyan motoros Istenek közé kapsz evvel belépőt mind mi.
- A 2 motor között kb 800e Ft a különb.
- Ezt a pénzt ford.inkább a H.ringen működő mind 2 sulira(400-500e Ft Kb.)
- Így biztos megtanítanak k.jól motorozni és spórolsz 1 motort.
- Még mindig marad 300-400eFt-od.Ezt köldsdd az asszonyra így meglessz a családi béke is.(Vidd el nyaralni)
- Ja és el ne feledd,hogy a motor árából alkuddhatsz 10% ezen vegyél ruhát.
Üdv a klubban.
Most értem haza.
Nem mentünk le végül is Dtom-mal a Pringre hanem a Balcsi körül mociztunk 1 tök jót.
Útvonal: Bp-Fűzfő-Tihany-Lelle-fürdés a balcsiban-Fonyód-Siófok-Sóstó-Bp
Milyen volt a reptéren Jó program volt
Fogadjunk, azt se tudod mi az a fehér rajta
Tudnátok nekem segíteni? Motorvásárlás előtt vagyok, és nem tudom melyiket válasszam.
Az egyik az R6-os, a másik pedig az R1. Mind a kettő új természetesen.
Mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya, ezért vagyok teljesen tanácstalan.
Köszi!
nemtudom mi lesz a mai napból de legalább az egyik helyre el kellene mennem
csak van egy négyzetméternyi szabad hely odabent
De a bejárat nem ott lesz azt olvastam.Menj továb és az 1 kereszteződésnél balra végig a kerités mellett.valahol ott lesz a bejárat.
Engem is érdekel Tököl, d valszeg csak koradélután jó!
Akkor egy kalappal a lányaidnak
Köszönöm a gratulákat, jó volt Veletek nyomni.
Nekem a P.ring szóba jöhet, de csak délután, a lányaim délelőtt indulnak lóversenyen, meg kell néznem őket.
mzs/x: de úgy volt hogy megyek Balcsira, de közbejött valami
Igen mi is voltunk tegnap gurulni nem kaptad meg a kör sms-t.
4-en voltunk Útvonal: Bp-Solymár-Pilisvörösvár-Csobánka-Dobogókő-Esztergom-Visegrád-Szentendre-Bp
Jöhettél volna ám velünk
Atcsi jobban tennéd, ha már délelött elnéznél a PRingre. Hatszor komolyabb, mint egy gyorsulási verseny. Arra azért készüljetek fel, hogy nem fognak beengedni motorral, autóval a ring területére. Le kell tenni a vasat és bemenni gyalog. Meg elég rendesen készülődik az eső