Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Motort, autót, kutyát, macskát, és mindent ami kedves a szíveteknek ne hagyjatok ma éjjel a szabadban, mert kaptunk egy előrejelzést, miszerint valami irdatlan vihar közeleg JÉGGEL. Nálunk az összes TT-t bevitték az udvarból a csarnokba.
Készen csak 1 egyszerű van, ha kell küldök róla fotót. Ha van valami egyedi elképzelésed az kb 1 hét alatt van meg. Indexet vehetsz hozzá a Dánielnél.
Ez lemaradt:
SOK sikert!
Van ott 70-es tábla is, az oktató meg úgyis mögötted lesz.
Ja, amúgy meg választasz egy fordulatot, ami ennél a tempónál már zavar picit és inkább felváltanál. De mivel nem váltasz fel, tudni fogod (hallod), hogy 50 körül mész. Nem muszáj 5-be vagy 6-ba tenni, nem túrázol, hanem rutinozol: ha nagymotor, akkor egy gs 500 kategóriájú oktatómotor 3-ban jó lehet erre.
Aztán nem izgulni vizsgán, sem pofára esni a friss jogsival!
Egyszerű atcsi, gyalog mész!
óh köszi

csak azon aggódom, hogy hogy a fenébe fogok én ma meg holnap max 50 el menni a városban
elmult időben állandóan arra figyeltem, hogy ne menjek tul gyorsan, de sosem jött össze
Nagy kalappal, aztán majd zúzunk 1000-el
4 re megyek "gyakorolni" városba...

elvileg holnap lesz forgalmi vizsgám

tööööööökjóó lesz már:)
tudom!

de ez direkt R6 ra való....:)
Tomiboy: rendszám tartód van és lehet válogatni vagy megbeszéljük milyen kell és le köl gyártani
2kerékhajtásó WR450-esen is ilyen van. Ugyan ezen az elven működik az 1000RR gátlója is, csak ott a csavargatók helyett 1 elektromos szelep van ami a sebesség függvényében dolgozik.
Atcsi ez ilyen típusú gátlókat Supermoto, cross gépekre szokták feltenni.
hát nemtudom!

ebayon találtam!
de néztem volt 280 ért is...
Nem rosz ránézésre, meg az ára se, de mennyi, mire beér? És mi rá a gari?
Jó rendben, már várom
ehhez a kormánygátlóhoz mit szóltok?

Egyenesen az USA ból, 410 Dolcsiért R6 ra! Nálunk azért nem minden motoron látni ilyet nem

oké, rendben köszi
Oké, akkor majd valszeg holnap elmegyek értük! Szintén holnapra fent lesznek a képek meg a vidiok is!
Amint kész lesznek szólok
Gyurkesz: egyébként a Dobogókőn készült onboard by Gáborinó 243MB, de ebből majd törlök (kb 200 MB lesz), mert nem mindegyik sikerült. 9 db pár perces videó lett de ebből 7 jó
Gyurkesz: hol van a honlapodról az újítás hm...
Dtom: voltál a matricásnál jók a logok
Sisco: szólsz majd, hogy áll a bukógomba esztergálás
Kissanci: de gyorsan kijött belőlem
pajzs "02 R6 jobb visszapillantó