Ja jaaaj azért erre vigyázz nekem majdnem bevonták azt a jogsit amit még mrg se kaptam mert vizsga után kapott el a jard és nem nagyon akart elnéző lenni de egy Széchenyi meglágyította a lelkét.
Szeva ROSI végrew sikerült magamat regisztrálni és a jelszót sem felejtettem el! Rendkívül ügyes gyerek vagyok nemde. Mostmár kegyetlenül beleszolhatok a beszélgetésedbe mint jelenleg az egyetlen CBR-rel rendelkező uriember a csapatba addigis Chao.
Gratula, akkor gyorsan fogynak a km-ek! Ha még találkozóra is jönnél, akkor mégtutibb lenne!
Ha jól megy 4.-én mi is megyünk le, ha máskor nem, legkésöbb ott összefuthatunk!
Délután ha minden ok fent lesznek a hungaroringi és a talis képek az oldalon! + megyek Gabihoz a videokért, az is felkerül! Remélem!
Biztos mindenki alszik!
Ja és tegyél fel képet at adataidhoz
Nyugodtan szólógass csak be majd meglátod mi lesz az eredménye
ÓÓÓÓGRE! estefele? mit csinálsz?karika?
erre motorozok is egy frankót délután, mihelyst jobb idő lesz
csütörtök délelőtt mehetek be az igazoló papírért, hogy van vizsgám, adidg meg elvileg mondhatom, hogy vizsgáról tartok hazafele
de megvaaaaaaaan
Ha jól megy 4.-én mi is megyünk le, ha máskor nem, legkésöbb ott összefuthatunk!
Sajnos nekem nem adatott meg, hogy kertes házba lakjak fedett garázzsal
Ugye Kissanci
Biztos mindenki alszik!
Lehet, h megyek, de még nem tudom, h mikor érek haza, ha ok, akkor is kb 6 - 6:30 után tudok menni.
Küld sms fényposta, ablak kinyit ha megyek :)
Du. mocizás valaki kb. 5 ;1/2 6 indulással?
Sok siket a vizsgához atcsi125[