Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majdnem
nemecsek ernő feelineg
Gyurkesz én is "pajzs" és nem " Pajzs"
miért pont az elkövetkező pár száz?????
Pajzs: nekem ezen a héten valszeg már nemjó, de remélem, hogy jövőhéten el tudunk végre már menni, mert mérges leszek!
Gratula, aztán vigyázz magadra, az elkövetkezendő párszáz km a legveszélyesebb!!!
Áki és mi ez a név urdascbr
Ja és tegyél fel képet at adataidhoz
Végre itten vagy CBR király
Nyugodtan szólógass csak be majd meglátod mi lesz az eredménye
remélem ezalatt a 2 nap alatt már nem találkozok rendőrrel:)

ÓÓÓÓGRE! estefele? mit csinálsz?karika?
Ja jaaaj azért erre vigyázz nekem majdnem bevonták azt a jogsit amit még mrg se kaptam mert vizsga után kapott el a jard és nem nagyon akart elnéző lenni de egy Széchenyi meglágyította a lelkét.
köszi

erre motorozok is egy frankót délután, mihelyst jobb idő lesz

csütörtök délelőtt mehetek be az igazoló papírért, hogy van vizsgám, adidg meg elvileg mondhatom, hogy vizsgáról tartok hazafele
Gratula!!!
Sikeres forgalmi vizsgát tettem, igaz pont akkor szakadt az eső a legjobban, mikor rámkerült....

de megvaaaaaaaan
Igen beszólógatsz majd nekünk R6-osoknak
Szeva ROSI végrew sikerült magamat regisztrálni és a jelszót sem felejtettem el! Rendkívül ügyes gyerek vagyok nemde. Mostmár kegyetlenül beleszolhatok a beszélgetésedbe mint jelenleg az egyetlen CBR-rel rendelkező uriember a csapatba addigis Chao.
Nos van új rendszámom a költsége 9850Ft. Természetesen most mehetek körbe papírokat inténzni
Gyurkesz mikor megyünk pályázni???
Gratula, akkor gyorsan fogynak a km-ek! Ha még találkozóra is jönnél, akkor mégtutibb lenne!
Ha jól megy 4.-én mi is megyünk le, ha máskor nem, legkésöbb ott összefuthatunk!
Hi all. Mehehhee már 500 km van a gépemben. Most szombaton megyünk a PRingre délután. Meg majd 4.-én is.
Igen erhatmatyi
Sajnos nekem nem adatott meg, hogy kertes házba lakjak fedett garázzsal
Ugye Kissanci
Délután ha minden ok fent lesznek a hungaroringi és a talis képek az oldalon! + megyek Gabihoz a videokért, az is felkerül! Remélem!
Biztos mindenki alszik!
Na mi ez a siralomház!
Hali!

Lehet, h megyek, de még nem tudom, h mikor érek haza, ha ok, akkor is kb 6 - 6:30 után tudok menni.
Küld sms fényposta, ablak kinyit ha megyek :)
Sisco leadtam az infót a tükörről!
[/b]Kellemes reggelt mindenki![/b]

Du. mocizás valaki kb. 5 ;1/2 6 indulással?

Sok siket a vizsgához atcsi125[