Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos hétköznap dolgozni kell!
Bár ha motortesztelő lennék, éés egész nap pl hungaroringen kéne pályáznom mosolyognék és már 5től kenném!
Azért ez se vészes!
"reggelt!

Hali Gyurkesz!

Te mindig ilyen friss vagy??
Jó reggelt!
Na nekem nem jött össze a hétvégén! Kissancinak: a motorozás!!!
Én is mentem volna Tökölre, de hát a fentiek nem támogattak benne!
Azért jó, hogy ebben egyedül voltam!
Igen nem tudtam mást csinálni! De minden gond nélkül haza jöttem azért jó lett volna ha többen vagyunk remélem legközelebb más is jön minden kivan próbálva most már csak motorozni kell.
hát azt el is hiszem

énis szívesen elfáradnék ilyentől

végén rendszám nélkül jöttél haza? vagy hogy volt?
Elfáradtam de olyan jólesően tényleg nagyon jó volt.
ez kalandos út lehetett!

biztosan nagy élmény volt!Nem tikkadtál ki azért nagyon? mert ez nem 2 km volt...
Szia mindenkinek

Örömmel látom mindenki, motorozik ez nagyon jó én is, motoroztam!
Péntek este egy hirtelen gondolattól vezérelve lementem Rovinj-a. Szombaton nyomultam egy 250 km kört, egy picit körbe néztem ott a környéken. Aztán volt még fürdés, meg belváros és társai nagyon jó volt de így egyedül azért egy picit uncsi volt. Pedig kalandos volt a történet, mert oda fele elkaptak 203km/h ráadásul meg sem álltam de a fizető kapuknál utolértek azt mondtam, nem láttam őket. A kenő pénz 800kn szombaton, pedig elhagytam a rendszámomat. Az egész esemény a büntit és a rendszám eddig ismeretlen költségeit nem számolva 72. 000Ft a került és motoroztam 1538km. Még a nyáron lemegyek, remélem, néhányan csatlakoztok.
Köszi, a tanácsot de lehet hogy inkább Visegrádról megyek Esztertgomba úgy biztonságosabb talán
Hallottátok ezt a durranást?Fellőték a pizsit.Irány a tenti.
Sisco:Tényleg bocs(mondta a medve a fiának)de egyszerűen nem tudom magamba tartani pedig tudom,hogy gnóm.
Sisco
Azért gondolom,hogy ezek nem annyira mert 1000 2 hengeresek.Sz.inkább az 1 hengereseke jellemző.De azokból mineggy milyen márkájú.Na persze az is számít,hogy bánsz vele.
Kissanci:Ez kinek szól
Ne sértődj meg,de nem tudom magamba tartani.
Ha meg akarod fektetni irány Visegrád de Esztergomból.
Bocs.
Sziasztok!
Sisco:Biztos,hogy lányok?
[b]Morpheus:Eddig mivel motoroztál
Szóltál volna vissza megyek
Elindultam Sóstóról hazafelé az autópályán. Láttam, hogy egy Corsaval utazik 3 csajszi, integettem neki majd megálltunk beszélgetni kettő jönne mocizni, ráérsz
Sisco:Igen.
Jók a KTM ek ,csak azt mondják K.szervizigényesek.
Sisco:ahogy tovább mentem azon az uton valami sorompós elitt klubba jutottam,ahol bekönyörögtem magam,hogy csak az autópályát keresem.Beengedtek ,ha nem állok meg.Mondtam O.K. Majd 3 tangás csaj integet,mondom magamba nem állok meg .Majd szembe egy sportmotorral egy szöszi fürdőruhába... .Mondom hova keveredtem?
Egyébként KTM nap nagyon jó volt.Szereztünk 1 futóműmágust aki a HMI-nél dolg.
A SuperDuke k.király!
Az Adventure is nagyon tetszett,de a 950 Supermototól nem estem hanyat.De sajnos mások igen.
Ha tehetném 1 SuperDuke már állna is a garázsba.
Gáborinóval voltam szerintünk a vártnál sokkal jobb volt,persze ezen dobott az a rengeteg REDBULL amit osztogattak.
1 korrekt pálya volt csinálva gumikból.
Már viszkizel
Bocs!A betüket már keverem 3 whiskey után ez dukál!
Meg van a klub marketing szakembere