esztergom felé mentem
igen egyedül
tudod, a kis csiga csak egyedül járkál
gondolkodom a holnapi p ringen
bár lenne ith dolgom
te gurultál ma?
nem úgy volt, hogy mész ma balcsira?
hogyan kell bejáratni egy gépet? en hetfon kapom meg, és nagyon finoman kimelve, vagy van valami konkret szabaly? mondju kez egy kawa de az most mindegy :) motor motor :)
Neem én nem ütöm-vágom a gépet, még Szigorúan betartom a finom bejáratást. Különböző fordulatokon, sokat váltogatva, max 6-7000-ig. Első 50km-en 4000 fölé nem pörgettem. Most van benne 360 km, de érzem hogy jó lesz
Hi all.
Ma én is akrobatizáltam egy kicsit . Bekoptattam az elsőféket és stoppizgattam. Mocskos stabil ezzel a Hyperpro gátlóval. A GSX-R-emnek mindig elkezdett finoman mocorogni az eleje, amikor már elég magasan volt. Na az R6 meg mint a szög, úgy beleáll és finoman is tudom visszatenni, nem csak leejteni.
Na hali! Most értem haza! Mocizás az nem volt! Látom ti voltatok, jó lett volna menni! Holnap én nem tudok menni, de délután vagy esetleg dél körül már talán én is ki tudok menni KTM-tesztelni! Mikor mész Sanci?
Sisco: kedvem az lenne kiváncsi vagyok hogy mennek a profik
Éppen azon filóztam ma, hogy rövidebbet kéne gurulni ugyan is nincs gumma meg nafta se Kissanci holnap megy Tököl-re KTM teszt motorozásra
de azért gratula néked