Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez már a Római és a nagy zabálás
Dtom és mzs/x egy kis törzshajlítás gyakorlat

Na és persze itt a köcsög yard is Ő volt, őt kell keresni
Tegnap esti Klubtali képekben by GABOR6
pajzs:

lsl bukógomba
Mennyi is pontosan
HELLÓ
Egyébként Hello Mindenki
RockandyRoll: Mert mi nem teszünk különbséget motor(os) és motor(os) között. Bárkit szívesen látunk az összejöveteleinken.

Jó haver a CBR-es Srác! Volt már velünk pályázni is.
Hekk az jó!! De ugye nem volt utánna "hukk"?!?!
Sisco túl válogatós.
Jó reggelt all!

Na mi jót csináltatok még tegnap? én 12,30 ra étem vissza pestre este volt még egy kis zúzás!

pajzs
Hi Buba! Kár hogy nem jöttetek el a Rómaira, olyan Hekket ettünk! Nekem ízlet, de Sisco húzta a száját, de ez mindig így van!
"reggelt!

MESTEREK, KIBEN VOLT ANNYI ERŐ, HGY KIPRÓBÁLJA A GAMESOKAT TEGNAP ESTE? VAGY INKÁBB PUNYADTATOK? Hoppá!
hát szó-szó...tényleg nem lettem okosabb:(

valami konkrét anyag megnevezésre számítottam:(
atcsi!
Elméletileg a konzol vmi 20-as csomólemezből (nézek bután...) van. Annyit tudok még, hogy oxigénnel vágott.

Gondolom ettől nem lettél okosabb.
Erről a képről hiányzik a hangerő.Az az én.
Én is itthon vagyok.

Tényleg jó volt, hogy ilyen sokan el tudtak jönni de még mindig nem vagyunk elegen

GABOR6 várom(várjuk) a képeket holnap, ja és a videokat is vhogy
És menet közben még 2en csatlakoztak, úgyhogy 14es voltunk!
Jó volt a hősökön a sok bringa! Az a két rendőr robogóval nevetséges volt! Odajöttek, hogy ott nem állhatunk! Az ok, beindítottuk hogy elmenjünk! Közben a közönségnek tetszett, mi meg bőgettük, erre az egyik odagurult és csúnyán nézett! Majdnem pofánröhögtem szegényt, hogy mi a szart néz, irigykedik vagy mi!
Nagyon kemény volt!
Na én hazaértem! Bár nem sokat láttam a sötét plexiben így este, úgyhogy húztam neki, had szóljon!!!
Szépek vagytok!

Zoly
Azért ott figyel a CBR a sor elején
Sziasztok!
Egy 13. moci marhára hiányzik.
Klubbtali képekben!
Gondolom már elindultatok, mert nincs nagy élet.
Majd visszanézek.