Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyugi! Két aksi van és mindkettőt feltöltöttem. A második még most is rajta van, csak reggel veszem le!
Gyurkesz olnapra a kamera aksiját ne felejtsd el feltölteni ha azt akarod, hogy legyen vmi felvétel
Szomorúan hallom a történteket! Nem értem , mi történt?Csak úgy nem fekszik el az ember! Nem úthiba vagy hordalék miatt volt? Olyankor a közterületfentartó a felelős, és ő fizet! Ha van rendőri helyszínelés!
Vazzeg Iceman
Pont most hívtalak pár perce BF miatt.

Mi történt igazából és hol Te jól vagy
Ice: nem mondod komolyan, hogy ez veled történt.
Atya gatya Jézusom!
Ez mikor volt Ice Kiheverted már Jól vagy
Ember miért nem vigyázol jobban magadra
Az az igazság, hogy nekem ebből nem derül ki, hogy miért is buktál Mit éreztél az esés előtt Az eleje ment el vagy a hátulja Mi volt

Részvétem Ice! Jobbulást!
Ja és ez volt az előzménye egy másik sráctól:

Sziasztok

Én értem oda először, de akkor már egy autós megállt segíteni. Lassítottam mert láttam az emberkupacot, aztán láttam hogy motoros, majd tudatosult bennem hogy az R6 az Iceman-é, és ő van az árokparton, nem a másik srác. Ice az árokparton ült, Én is leparkoltam, leintettem még egy autóst, aztán együtt kiszedtük a gépet az árokból. Még nagy nehezen felhívtam Orcát, hogy jöjjenek vissza egomból... Föntről az autósok is úgy jöttek a kanyarba, mint az állat volt is néha nagy guminyikorgás, ezért odébb tologattuk is a gépeket, nem akarta senki tekepályává varázsolni az aszfaltot, és bábuvá a mocikat...
Közben megérkezett Kori is, akinek (Iceman nevében is) köszönjök a segítséget, és a szerszámokat!!! Így sikerült a váltókart annyira kiegyengetni, hogy 2 legyen, és néha 3-4 is becsúszott..

A moci bal oldala kapott rendesen, első index letört, idom felső takarója, és oldalsó része, a lámpa búra eltört, tank kissé behorpadt, ill sikerült fémtisztára polírozni, váltókar és tükörtartó elhajlott.

Ruha, kesztyű, (ha jól láttam szétszakadt) bukó (kuka) tette a dolgát. Ahogy elnéztem a bukó az teljesen kuka, mivel kb 5 méteres csík volt az aszfalton, amit a bukóval húzott oda...

Fél tíz után értünk fel a plázához, onnan már mentek érte autóval, a többit leírták.

Nagyjából ennyi, és jobbulást innen is Ice!
Üdv!

becopyzom ide is, amit már leírtam egy másik fórumba:

Sziasztok!

Őszintén megmondva fogalmam sincs miért estem el...egyszercsak csett. Egy enyhe ívű balos kanyar (még csak kanyarnak se nevezném) volt. Nemtom...talán egy pillanatnyi kihagyás, elbambulás. Olyan 120-130-al mehettem. A motor belerepült az árokba, én az aszfalton maradtam. Ha nem lettem volna beöltözve szó szerint elkopok az aszfalton.
Csináltak rólam olyan 12-13 röntgenfelvételt, ultrahangot. Éjszakára bentartottak a balesetibe az agyrázkódás miatt. Törés, belső vérzés nincs...hál istennek. Zúzódások azok vannak tömkelegével. A bal karom nem igazán mozog vállból és a hátamba se stimmel vmi. Néhány mozdulatom elmenne cirkuszi mutatványnak.
A dokik szerint ritka nagy mákom volt.

A cuccok tették a dolgukat, minden egyes forintot megértek. A ruhám pár helyen kilyukadt, elvásott, talán javítható. A bukóval nem tudom mi lesz.
A moci sérülésit a többiek nagyjából leírták. Nem lesz olcsó, de javítható.

Nagyon köszönöm a segítséget mindenkinek!

U.i: és még annyit, hogy esés után mindenképpen menjetek dokihoz, mert nekem is olyan 2-3 óra múlva jöttek az igazi fájdalmak.
Király lesz a holnap! Már alig várom
Köszi Dtom! pont most próbáltam ki a tankkamerát! Szupi lett a felvétel!!! Holnap hozom azt is 3 órányi szallaggal és két aksival!!! Úgyhogy készülj Sisco, mert az első 2*20 percben kameráznod is kell, azután felrakjuk a tankra!
oké, viszek
Gyurkesz:Granulálok!
Valaki hozzon fényképezőgépet holnapra mert az enyimé nincsen meg
Hello Világ!!! Jeeeeeeeeeeee! Végre túl vagyok rajta!
Köszi mindenkinek! A mai gurulást kihagyom, mert KO vagyok, de holnap aztán beleadunk apait anyait!
Emberek, holnap este lesz klubtali pályázás után
Csörgök majd telcsin! Kissanci O.K!
Találokzzunk v. hol aztán majd össefutunk a többiekkel!
kissanciXVI. ker.
pajzs te honnan jössz?
Azt hiszem Gyurkesz-nél nagy ivászat lesz ma Igaz
Hisz a Pancsiring után is lenyomott egy Szalon sert
Gyurkesz te vagy a legokosabb
Gratula Gyurkesz
Az nem oksi mert nem akarok felesleges cuccokat cipelni egész nap a ringen Vagy várj csak Te is gurulsz holnap a ringen? Mert akkor végül is jó
Akkorj majd csörögj rám a tali miatt légyszi!
Most beszéltem vele sikerült az államvizsgája, gratula
A 3. diploma kis túltanult

Valszeg nem megy mocizni mert teljesen le van fáradva azt mondta