Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy megint kiütötte Frenkit?

Ne tudom mi okozhatja ezt a hangerőt.Szerintem dugjuk össze a fejünket és próbáljuk átrágni.
Biztos megint összejött Ágicával.
miérT?

mit csináltak a LEO val, hogy olyan hangos lett?
span:
igazán köszönöm,,,illetve köszönjük a dícséretet...mármint a hangunkra:)

kíváncsi vagyok, holnap bírom majd a pályán
mindegy
van füldugóm
Gyurkesz:
na,,látom már tájékozatattak
bocsi, hogy nem yrtam vssza, de sajna pont megjött akire vártam, így nem tudtam már Neked vissza írni, hogy hol láttam
osztán meg jól kiment a töffejemből
Hang meg kell rá, mert így elég hamar el fognak csapni, ha csendben osonok a kocsik között
Pedig jó a hangja a Yamahanak, gyakorlatilag képtelenség mellette dumálni
Gyuri nem tudsz véletlen valami kipufogó szerkesztő embert, aki valamennyire szakszerűen tudna némi hangot tenni gépre? Ha nincs ilyen akkor marad a 200as szög, de azért nem szeretném nagyon összegányolni, ha nem muszáj, sportdob meg ha lenne is 400asra, akkor sem vennék annyiért
Egyébként kaptam tőle sms-t, hogy látta a régi gépem, úgyhogy vmit biztos értett belőle!
Jó a kép a névjegyednél! Ok most már értem. Majd elmagyarázom neki is, bár ha olvassa leesik! Jól ment Visegrádon a kisgép?!
Csak annyi, hogy szoktam olvasgatni a fórumot, és a képek alapján nem volt nehéz kitalálni, hogy ki mzs/x
Ma meg épp jöttem haza Visegrádról, és lattam egy piros R6ost amin egy fehér ruhás csaj ül, gondoltam megkérdezem, hogy tényleg ő az. Most oké, hogy ezt szép lassan összerakod magadban, de neki erre pár másodperce volt, miközben az útlezárásokat + a kátyúkat kerülgettük a Szentendrein, ráadásul szerintem egy szót sem értett abból amit üvöltözök a sisak alól
És ő is az:
Vagyis őt:
Span néven futsz, ezt nem tudtam! És honnan jött, hogy mzs/x-nek magyaráztad a szitut? Ezt nem értem!
Szia Gyurkesz, engem latott és a régi motorodat
Picit ijedt arca volt, mikor elkezdtem mesélni 100nál az Árpád hídon, hogy mi a helyzet, úgy hogy nem is ismerjük egymást
mzs/x: Mit láttál, hol láttál?
mzs/x:
Nem hittem volna, hogy léteznek ekkora véletlenek, de gondoltam megpróbálom, hátha Te vagy
Ne haragudj, hogy kapásból le is maradtam, de bal oldalon egy Smartban egy másik hihetetlen véletlennek köszönhetően megjelent pont az a kolegám, akivel holnap megyünk Bécsbe, úgyhogy megálltam beszélni vele, de Neked már nem tudtam szólni sajna.

Egyébként merre jártál? Vagy klubtali volt?
Mondjuk csütörtök este!!!
De úgy látom két pajtás már beszívott délután!
Nekem se jó sajna de jövöhétre egyeztethetnénk egy sörözési időpontot

Te Te ...
Téged ki kéne találni, ha nem lennél
De majd kötök neked egy zoknit, hogy elszívja a lábszagod
1 sima 1 fordított,1 sima 1 fordított
Te állat! Miről beszélsz
Jézusom ez a kötés!Csak nem járatod a Burdát?
Nekem sajna nem jó pedig jó ötlet
Milyen cicik Te hüle
Este 1 sörözés kinek ló?