Gyurkesz:
na,,látom már tájékozatattak
bocsi, hogy nem yrtam vssza, de sajna pont megjött akire vártam, így nem tudtam már Neked vissza írni, hogy hol láttam
osztán meg jól kiment a töffejemből
Pedig jó a hangja a Yamahanak, gyakorlatilag képtelenség mellette dumálni
Gyuri nem tudsz véletlen valami kipufogó szerkesztő embert, aki valamennyire szakszerűen tudna némi hangot tenni gépre? Ha nincs ilyen akkor marad a 200as szög, de azért nem szeretném nagyon összegányolni, ha nem muszáj, sportdob meg ha lenne is 400asra, akkor sem vennék annyiért
Csak annyi, hogy szoktam olvasgatni a fórumot, és a képek alapján nem volt nehéz kitalálni, hogy ki mzs/x
Ma meg épp jöttem haza Visegrádról, és lattam egy piros R6ost amin egy fehér ruhás csaj ül, gondoltam megkérdezem, hogy tényleg ő az. Most oké, hogy ezt szép lassan összerakod magadban, de neki erre pár másodperce volt, miközben az útlezárásokat + a kátyúkat kerülgettük a Szentendrein, ráadásul szerintem egy szót sem értett abból amit üvöltözök a sisak alól
Szia Gyurkesz, engem latott és a régi motorodat
Picit ijedt arca volt, mikor elkezdtem mesélni 100nál az Árpád hídon, hogy mi a helyzet, úgy hogy nem is ismerjük egymást
mzs/x:
Nem hittem volna, hogy léteznek ekkora véletlenek, de gondoltam megpróbálom, hátha Te vagy
Ne haragudj, hogy kapásból le is maradtam, de bal oldalon egy Smartban egy másik hihetetlen véletlennek köszönhetően megjelent pont az a kolegám, akivel holnap megyünk Bécsbe, úgyhogy megálltam beszélni vele, de Neked már nem tudtam szólni sajna.
Ne tudom mi okozhatja ezt a hangerőt.Szerintem dugjuk össze a fejünket és próbáljuk átrágni.