Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy jön ide, hogy amit írtál az akár egy jellemrajz is lehetne rólad, de látod bakker, tudsz Te értelmesen és értelmeseket is írni, akkor meg nemtom miért kellett ez a nagyképű "hülyegyerekszöveg".

Nah...szal a legjobbakat!
Jaj, az nagyon jó lenne, ha összetudnánk futni az északi parton és csapni egy nagy bulit az egyik campingben. Lekéne beszélni ezt az egészet. Először is kik az akik benne vannak a buliban?
GABOR6:
Köszi az ötletet, ha lesz egy kis időm tuti felhívom
Igaz, hogy ez csak 400as, de legalább a gyalogos nem fog többet lelépni elém
Ez csak egy saját vélemény és nem tudom, hogy ez hogy jön ide? De ez nem azt jelenti, hogy ti nem vagytok speed-esek, hanem úgy vettem észre, hogy nagyon sokan vannak akik nem állnak meg a yardnak és valahogy megértem őket, de ha te ezt magadra veszed akkor nagyon sajnálom és ha neked ez kényelmetlenséget okoz akkor nagyon sajnálom és bocsánatot kérek tőled és azoktól akik ezt szintén magukra vették. Ha belegondolok akkor tényleg butaságot írtam és belátom, hogy az a speed-es akinek csak úgy ömlik az adrenalin a vérében.

Iceman remélem nem haragszól ezért rám, mert nem szeretném ha haragosom lennél.
Figyu már Sisco: mi szikrázi enyire, mert a sima koptató bütyök csak kopik, de nem szikrázik! Milyen anyag ez?!
Igyekszem
[118] kékvillám 2005.06.12. 23:37

"Szerintem szarj a yardok fejére és húzz egy kövéret hisz az nem veszspeed motort aki a rendőröknek akar jópizni azzal, hogy kinyalja a seggüket azért, hogy ne büntessék meg. Azok akik meg direkt egy gyorshajtás vagy sima igazoltatáskor megállnak a rendőrnek nem igazi SPEED-esek. "

Kékvillám és az ő kő kemény aforizmája...lol

Mind pöcsök vagytok, mert megálltok a rendőrnek
Fizikailag OK vagy már?
Szeva kékvillám!

Részemről is ok egy hétvégi balatoni gurulás csak legyen már kész a mocim
Nem gyenge. Ha kijösz csütörtökön sok ilyen képet csinálhatsz R6-osokról!
Nem rossz a felvetés!!! Szerintem egy hétvégi napra betehetünk egy balatoni találkát vmelyik strand közelében!!!
Mikor lesz tali a balatonon???
Jó lenne ha itt is összetudnánk futni az északi parton mert itt vannak ám R6-os függők.
Na HI! Végre leníomtam 400 km-et majdnerm 2 hét után! Jól esett, de sajna a suli miatt volt!
Zozo: kellene egy kis szakmai segítség! Mikor zavarhatlak?
Na emberek egy kis kedvcsináló nektek csütörtökre és hogy kissanci még éhesebb legyen
Kedves GABOR6 !

Szerdán mennék a műanyagoshoz, akkér kéne a hátsó idom.
Mikor tudnánk összefutni?

pajzs
DA
Úgy legyen. Csak csörögne már a telefonom.
Igeeeeeeeen. :)))
Szerintem gyorsan elmegy a moci
Mi az áldozat R6
Köszi a kérdést Sisco, sajna eddig még nem volt. :( Pedig már lenne következő áldozat.
Zsubaby mi a helyzet a motoreladással, van rá érdeklődő
O.K.
Látom...
Én is húzom az igát 1000-rel