Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hááát . Amihez anyagom van azt tudom, de van pár tétel, amihez nem bitos, hogy az kell amit megtanultam. Na ezeket nem kellene kihúzni!
Szar volt ez a mai nap, már várom a holnap délutánt!
Gyurkesz hogy állsz a tanulással, tudsz mindent
Igen, ez valszeg ezért van így, de akkor ne írja le, ha nem próbált másikat, mert ez igen megtévesztő infó az R6-ról! Persze álatlában kell vmi rosszat találni a gépeken, de inkább legyen az, hogy rossz minőségű úton hajlamos szitálni, mint a váltó!
Biztos mivel tesztgep, szetrugdostak mint a pinty. Egyebkent az Oncsik Zoli is panaszkodott a tartosteszt palya GSXR750-esenek a valtojara, amiben csak a GSXR kupa dontoje volt. Kesobb Kispataki Viktor bevallotta, hogy hat igencsak szetrugdosta, de ott nem az volt a szempont, hogy kimeljek... Gondolom a tesztgepeknel sem
Mellesleg annyit hozzáfűznék a cikhez, hogy nem értem mit beszél a váltóról? Olyan vaj puha, amit igencsak sok gép megirigyelhetne! Akár 1-ből 2-be is lehet recsenés meg kattogás nélkül kuplung nélkül felrakni, csak figyelni kell a fordulatra, de a többi aztán meg gond nélkül megy!!!
Amúgy a többi része OK!!!
Na ja, mivel az utcai gumi! Egy pálya gumi jobb pályán, mint az utcai pályán! Sok okosságot tudok még, de egyelőre ennyi!
Sisco Miért hajszolod őket Olyan vagy mint egy házsártos asszony
Csak óvatosan
Elolvastam a cikket és így csütörtök elött egy mondatot kifejezetten kiemelnék belőle nektek újabb motivációnak (hallod kissanci ):
"Szériában a Hungaroringen kb 2:00-ás időket tudna belőle kihozni egy ügyes pilóta, jó gumikkal. Ezekkel a Michelin Pilot gumikkal nem forszíroztam annyira a kanyarokba beeresztést és a kigyorsításokat, de így is jó köridőket motoroztam" Hajrá
R6 kollegák nem lakik v.ki Sopron környékén?

pajzs
16,30után nekem is O.K. a gurulás
Hali mindenki!

Ujjabb dicsero szavak:
katt ide

Erdekes, hogy nekem a valto is vaj puha lett ugy kb.1500 km utan.

csako
ps: meg mindig ugy nez ki, hogy tudok menni csutortokon. Meg a vegen ott leszek.
Délután benne vagyok!!
Holnap ki akar gurulni 1 Bp-Csobánka-Dobogókő-Esztergom-Visegrád-Szentendre-Bp.útvonalat?
Fiuk ha segítség kell szóljatok!
Kedves GABOR6 !

Szerdán mennék a műanyagoshoz, akkér kéne a hátsó idom.
Mikor tudnánk összefutni?

pajzs
Nesztek szikra, ha ez kell...
Na ez az! Titán motyó az, ami így tud szikrázni!
Sziasztok!

Hogy miért szikrázik a térdkoptató itt megtaláljátok, akit érdekel.
www.danger.hu/durr.php?page=Oltozet/Terdkoptato

És egy kis kép is hozzá.
Nagyon helyes! látom szép számban leszünk!
Dtom köszi! akkor regisztrálok
Hali!
0628444438 Ha még nem voltál kérd magad a lassú csoportba(az is elég gyors lesz)
10 rugó a négyszer 20 perc.Mi általában délelött 2x20 at és délután 2x 20 at megyünk,de ha akarod egy fél nap alatt lenyomhatod a 4 "kanyart".Vagy egybe délben másfél órát.
Jó reggelt mindenkinek!

Látom beidndul a nyári szezon "Balcsi" süti menjünk menjünk

Lehet hogy csüt. én is ki udok menni, milyen számon kell regisztrálni?

pajzs
Igen, mert vmit beletekernek! De mi az az anyag, ami így szikrázik a betonon? Jól néz ki! Ez kéne a bütyök helyére!
kissanci:hekket meg végképp ne nyelj, mert hátha romlott ebbe a dög melegbe...Amugy se szeret szárazon fickándozni.
Láttam más képeken is hogy a térdkoptató is szikrázik, van ilyen