Egyébként tényleg jó kört mentünk szupi volt, csak kib.szott meleg volt. Mondjuk fenn Dobogókőn jó volt a hűvös, friss szellő Ja és most a forgalom is enyhe volt a pilisbe. Már nagyon kellett ez a gurulás nekem
4-en voltunk Kissanci, én, egy haverom CBR-el, meg az ő haverja egy Suzukival.
Úgy mentünk, hogy Árpád híd - Pilisvörösvár - Csobánka - Pilisszentkereszt - Dobogókő - Pilisszentlélek - Esztergom - Pilismarót - Visegrád - Szentendre - Bp.
Olyan 6 körül már pesten voltunk. Zsubaby: te mikor voltál Dobogókő-n
Igaz, hogy így mindjárt más motorozni?! Ez az igazi! Sisco: ne izgulj, mire helyre jön a moci te is rendben leszel!
Azért húzz bele, júli elején már bringával kell jönnöd a talikra!
Látom Kissanci beindulktál tegnap este! Akkor most egy hónapig megint csend?
Szóval jó volt a guriga. Gondoltam rátok, és ett a fene rendesen!
Nembaj, mindjá 23.-a van és GO!!!!!!!!!
Nem biztos,hogy fogok gurulni,mert lehet hogy programom lessz még aznap!
Én még nem szovelok,mert "melózok" reggel 6-ig
Sanci !
Szokott lenni lehetőség az otteni feliratkozásra?
béci:ezek itt már nem röhögnek mert nem értik a humort.De hát akik Balázs Palit halgatnak azoktól ugye mit vár az ember?Zámbó Árpit. Mogyesz:Gyere ki mindenki a lassúba lesz.
Na akkor Gabriel6666666666Gooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó volt csak D.tom és Gyurkesz hiányzott(na meg a többiek) mert ők legalább tudják tartani a tempóm. Gábor46 után mentem és csak annyit látok,hogy ide-oda helyezi a testsúlyt.
Mennyit tud az ember fejlődni rövid idő alatt! Biztos az a sok szar GO!!!!!! matrica teszi.
4-en voltunk Kissanci, én, egy haverom CBR-el, meg az ő haverja egy Suzukival.
Úgy mentünk, hogy Árpád híd - Pilisvörösvár - Csobánka - Pilisszentkereszt - Dobogókő - Pilisszentlélek - Esztergom - Pilismarót - Visegrád - Szentendre - Bp.
Olyan 6 körül már pesten voltunk.
Zsubaby: te mikor voltál Dobogókő-n