Tomiboy szerint, mint a hajlakk...
Én kicsit tovább gondoltam és próbáltam hinni benne, de így is egy kérdés felmerült: Mi van, ha a kamera rögzít, és nincs
fényképezés. Kaposváron pl. mérnek, és megállítanak. A videószalagon
pedig tökéletesen olvasható a rendszám. Szerintem a vaku ellen biztosan
jó.
De lehet, hogy a vaku ellen van olcsóbb megoldás is, ami visszaveri a vaku
fényerejét. Lehetne kísérletezni vele...???
Azért fontos mert ha mi nem tudjuk kitölteni a létszámot ugye hivni kell még embereket és azt lássukbe nem mindegy nekik mikor szolunk szóval péntek reggelig mindenki eltudja magában dönteni jön vagy nem.
Nem az a gond ha nem ilyenek mint kaja, ücssi, kávé stb.. mekkora terem, stb másrészt valamit mondani kell mennyien leszünk és hülyeséget nem szeretnék. Ráadásul csak mi leszünk A motorsulinak is kell valamit mondani nem mindegy mennyien vagyunk.
Gyurkesz: dolgozom a tételeket, meg tanulgatok
De mikor kinézek az ablakon és azt látom, hogy 7-8-9-10 ágra süt a nap elszomorodom, mert inkább kergetném a vasat , mint benn kuksolni a kecóban a könyvek fölött
A tisztító szerek ügyében + holnap rákérdezek
Ja! a matricát (kék) megtudod venni a felnire
Én kicsit tovább gondoltam és próbáltam hinni benne, de így is egy kérdés felmerült: Mi van, ha a kamera rögzít, és nincs
fényképezés. Kaposváron pl. mérnek, és megállítanak. A videószalagon
pedig tökéletesen olvasható a rendszám. Szerintem a vaku ellen biztosan
jó.
De lehet, hogy a vaku ellen van olcsóbb megoldás is, ami visszaveri a vaku
fényerejét. Lehetne kísérletezni vele...???
Eljön még az én időm
Egyébként a naci része az tényleg alap az ixs ben is de ez nem is volt titok a jakó az jó.
ezt leszögezték a fiúk az elején, hogy csak R6-Klub tagok (régi és új)
mindenkinek szép napot
mert ha nem akko lehet, hogy tudok valakit
amúgy ő a fő fényező:)))mesterember
De mikor kinézek az ablakon és azt látom, hogy 7-8-9-10 ágra süt a nap elszomorodom, mert inkább kergetném a vasat , mint benn kuksolni a kecóban a könyvek fölött
Gabor6: vizsgával mizu?
Zozo: aki péntekig nem jelentkezik, az nem is jöhet utána?