Néha elmegyek pályára, visszaszerelni meg nagy meló! Egyébként amikor volt, akkor is mindig hátranéztem szóval nem hiányzik egy cseppet sem. Na jó, hiányzik amikor nincs mire akasztani a bukót!
Sziasztok! Esetleg nincs valakinek eladó kipufogója 2004-es R1-hez? Persze nem gyárira gondolok! Az van nekem is. Sajna "lecsúsztam" egy akra párról,külföldi munkám miatt. Ha esetleg tud valaki,dobjon már egy mailt. Köszönöm!
ebbol a kis tömlöből elkezdett folyni valami sok és furcsa folyadék mintha viz és olaj keverék lenne....mutattam is valakinek aki allitolag ért hozzá...válasz ki ment a hengerfej pakolás....igaz ez? vagy mi lehet az? valaki magyarazza már el kérem...
Gondolom ez az, amit senki nem fog megadni (yamaha / color rite), mert ha a keverő is a hunyó, akkor is az ő presztízsük lenne oda, mellékesen anyagilag sem érdekeltek (1 l color rite festék úgy egy 50-es hufban)
Amúgy a color rite oldalán is fent ez a yamaha kód, nomeg, hogy melyik utcai/terep típusok jöttek ki ezzel. link
A kikeverésről annyit még, hogy egy autóalkatrészt megkívánt a rozsda, így cserélve lett és természetesen a cseredarab színét a fényező nem az újkori, hanem a jelenkori színéhez kevertette és elég jól sikerült. Ezért én ezt céloznám, ill. mivel 100k körülre saccolta a full fényezést olyan színhatással, ami nézőpont függvénye, én inkább fújatnám telibe egyedi színekkel, akkor nem lehet még árnyalatnyi színeltérés. No, mindegy, az én tudományom itt a színkód felleléséig terjedt. Sok sikert!
es a rezeptet a kodhoz azt hol lehet talalni?
ha teszek bele okkert,zöldet lilat,feketet,feheret,atlatszo lakkfelet,esetleg kis barnat akkor kek lessz?
es a zöldböl 3 gramm vagy 30 gramm?
Ami színt Nándinak írtam ugyanaz a liláskék szerintem, mint amit keresel. Jobbról: 1. oszlop colorite, 2. oszlop yamaha színkód. Ha már lúd, ott a piros és a szürke kiadás is..
Néha elmegyek pályára, visszaszerelni meg nagy meló! Egyébként amikor volt, akkor is mindig hátranéztem szóval nem hiányzik egy cseppet sem. Na jó, hiányzik amikor nincs mire akasztani a bukót!
Jó áron.Amcsiból
Csak az előbb elfelejtettem.
Sorry
Hivd fel ha gondolod.
Bármit tud
Akra,Yoshi,TRB,...mindent
Alex
Már csörgök is a Józsira.
Sziasztok!
Hol van a vissz.pill tükröd?
Amúgy a color rite oldalán is fent ez a yamaha kód, nomeg, hogy melyik utcai/terep típusok jöttek ki ezzel.
link
A kikeverésről annyit még, hogy egy autóalkatrészt megkívánt a rozsda, így cserélve lett és természetesen a cseredarab színét a fényező nem az újkori, hanem a jelenkori színéhez kevertette és elég jól sikerült. Ezért én ezt céloznám, ill. mivel 100k körülre saccolta a full fényezést olyan színhatással, ami nézőpont függvénye, én inkább fújatnám telibe egyedi színekkel, akkor nem lehet még árnyalatnyi színeltérés. No, mindegy, az én tudományom itt a színkód felleléséig terjedt. Sok sikert!
ha teszek bele okkert,zöldet lilat,feketet,feheret,atlatszo lakkfelet,esetleg kis barnat akkor kek lessz?
es a zöldböl 3 gramm vagy 30 gramm?
Még a végén átfestetem pirosra!