Meg gondolom olcsóbb is mint ezek a hulladékok...Lehet sokszor csak a nevet kell megfizetni...Castrol...közben meg tök gáz...szerintem.Pityu is azt mondta,hogy hajítsam el jó messzire!
Jaja remélem énis cimbi.Jol összejöttünk itt.Ugylátom.Remélem hétvégére jobb idö lesz.Vasárnap készülünk a ringre is.Szikra Bácsi?Nem e jöttök e a Ringre?Bigg Pipivel?
Ghoostrider!Jaja! Te jól kitartottál estig!Igazad is van,mert egész hétre megint ilyen retek időt mond...remélem azért tudunk vasárnap bandázni megint egyet!
Nem viccelek! Gyere el nézd meg mit használok!
Eredetileg esztergályosoknak készült. Nekem van még a régi változatából amin munkagép van az elején a doboznak,abból csinálta lánckenőt. Szerintem nincs nála jobb, már majdnem mindent próbáltam. Amúgy ez egyszerű teflon, nincs misztika.
Nyilván nem a pesti kolléga mondta .
Amúgy is, hozzád irányítottam a gumis kérdéseivel. Mondtam neki, hogy Te legalább értesz hozzá.
Ne engem kérdezgessen
Ahogy egy ismerősöm mondaná, ő nem fogja fújkálni minden szarral a láncot, hogy tiszta szar legyen minden, meg összeverjen mindent, nem fújja semmivel, majd ha tönkremegy vesz újat...
Jólesik a lelkemnek!
Aztán látom, hogy Szikra.
Hát mondom ki bitorolja ezt a nevet?
De látom a megfelelő ember, a megfelelő helyen.
Ezt én is kérdezhetném! Te itt?
Eredetileg esztergályosoknak készült. Nekem van még a régi változatából amin munkagép van az elején a doboznak,abból csinálta lánckenőt. Szerintem nincs nála jobb, már majdnem mindent próbáltam. Amúgy ez egyszerű teflon, nincs misztika.
Amúgy is, hozzád irányítottam a gumis kérdéseivel. Mondtam neki, hogy Te legalább értesz hozzá.
Ne engem kérdezgessen
Te itt?
Nagyon jo .