Nem hiszem,ha vennél mocit,akkor majd min. 5 évre tervezel.Ahhoz,h motorozz 2 évet egy másikkal,ahhoz tökéletes az R6 is.Sőt,én jobban szeretem az R6-ot,mint a "BigBrother-t".Szerintem sok jó oldala van az R6-nak is.R6 után vettem egy újabb R6-ot,nem egy ezres gépet.Meg tud lepni ő is!
hát te tudod de sztem annál jobb minnél jobban kilóg,minnél távolabb van a motor középpontjától elhiszem hogy megvan minden engedélye de én nagyon gyári index párti vagyok aztán kitudja lehet egyszer elkezdek zülleni,először Zema is csak a gyári szelepsapkát cserélte le aztán már ott tart hogy rendszám nuku...
indexel semmi gond-ledes este ugy vilagit hogy reflektorkent is lehetne hasznalni,amugy minden engedelye megvan amit a nemet! nem magyar,nemet rendor kerhet.attol hogy nem nagy meg jo.
es mit er az index ha nem is hasznaljak sokan-tisztelet a kivetelnek
szép fal am neharagudj de ez az index annyira balesetveszélyes hogy szavakba önteni nem lehet.Mér jó az nektek ha nem látják hogy indexeltek és elütnek?mind1,amúgy szép de...mind1...
Na.........lásd kivel van dolgod! Nemrég jöttem be a műhelyből és megnéztem...............Fölhajtottam a tankot ráadtam a gyújtást és néztem Nyugodj meg nem mozog az EXUP motor ilyenkor! Csak azt tudom ajánlani hogy könyörögj 1 kicsit valami yamaha servicébe hogy árulják már el mi ez a 3000-es hibakód! Vaaaaagy blackbears.ru lapról tölsd le a szerelési útmutatót!/a 98-asét ajánlom mert az részletesebb/ elvileg benne vannak a hibakódok!Ja és jó ha perfekt angolos vagy. Asszem ennyi ,és ha rájöttél mi a gond írd meg,mert már nekem is bassza a csőröm
nagy motort majd úgy is Bandeetól veszek :)
gondolkodóban vagyok hogy 2 szezon után ahogy lecseréltem az Rs-t lehet hosszú távra jobb lenne egy R1 :) mint egy r6 vélemény ?
es mit er az index ha nem is hasznaljak sokan-tisztelet a kivetelnek
ilyen-kicsavar-becsavar azt közbe dug az ember 1et azt go
Én sosem kérdeztem ilyeneket
mennyit fugyaszt? ....kit érdekel ....húzzuk neki oszt jó van
Nem tudsz véletlenül rendszámtábla "felhajtó,elrejtő,eltüntető" mechanikát?
(A csavarhúzón kívül.)
Szépestét am...