Keveset játszom:)Meg szar a gépem és nem érzékeli a routert így tehát vagy pösön megy a net vagy gépen 125öske megvan, és mivel a yamaha citysek csúnyán leszerepeltek ezért a 12ezres szervízre már Harmatiékhoz megy
Meló van, de örülök a változásnak.
jövőre legalább ugyanannyit akarok pályázni mint tavaly (tavaly csak 3 hring alkalmat hagytam ki).
télen ha megjönnek a bónuszok lövök vmi enyhén sérült pár éves biciglit, azt helyrerakom, aztán azzal.
semmi csicsa, csak egy pályaidom oszt' go!
Mikor itthon voltam motoroztam, meg kint is volt a motor, kint pályáztam is vele - bár nem sokat. pont a fele km van benne mint tavaly ilyenkor a tavalyiban. Itthon kétszer voltam idén pályán, mindkétszer a Pannónián, kölcsön R6R-el. Az R1 itthon nem járt pályán. Bár szerettem volna vinni.
Mostanában így néz ki, kivéve a gumit, mert az rég leugrott róla. Sok minden belekerült.
Meggyógyultál...?
Minár Tomit, meg Rebe Zolit keresd, hivatkozz rám.
most már vagyok/leszek.
veled mizu? megvan a 25-ös? Nem láttalak ps3-on mostanában.
és a lényeg belül van...!
jövőre legalább ugyanannyit akarok pályázni mint tavaly (tavaly csak 3 hring alkalmat hagytam ki).
télen ha megjönnek a bónuszok lövök vmi enyhén sérült pár éves biciglit, azt helyrerakom, aztán azzal.
semmi csicsa, csak egy pályaidom oszt' go!
Mostanában így néz ki, kivéve a gumit, mert az rég leugrott róla. Sok minden belekerült.
"-Élek még,...nyugi!"
Erre nem voltál képes,kb.3 hónapon keresztül!
De azért jó,hogy jelentkeztél!
Még nem megy!
kerék meg sztopi?