Sziasztok motorom 2005 R1 csak intenzív fékezéskor rázza az elejét. Féktárcsákat be mértük nem ütnek. Kormány csapágy jó. Viszont a villa szár alsó része kottyan kB 1 mm. Képet csatolok mire is gondolok. Minimális mozgás lehet vagy abszolút semmi. Tudom vigyem el szerelőhöz el is fogom csak kíváncsi vagyok mi lehet a probléma. Ha valakinek van ötlete meg köszönöm
Sziasztok. 2004-2006 közötti R1 féknyergeket keresnék. Ha valaki bontja a motorját, és megválna tőlem, kérem írjon rám a beciby@gmail.com email címre. Köszönöm előre is.
Sziasztok! Vettem egy 2007-es r1-et. Kicseréltem a lálmpáit, mert szar kínai volt benne füstös plexis, ami nem világított semmit. Azóta ha gyújtást ráteszem, 22-es hibakódot ír ki: 22 - Hőmérséklet-érzékelő hiba a beszívott levegő. Ez tényleges hiba, vagy valami elromlott? Lehet a hibát törölni? És ha igen, hogyan? Megnéztem 1-2 útmutatást, de nem sikerült. A választ előre is köszönöm!
járműnyilvántartás (JSZP) hogy mit ír az csak egy dolog. (láttam más olyan elgépelést hogy az ember haja égnek áll pl vadi új kocsinál már 4 tulajdonost hoz...... kp-ra vásárolt kocsi) Az eredetiség vizsga bejegyzéseit nézd meg.
Sziasztok! Az alábbi hirdetésben szereplő motorról tud esetleg valaki infót? A mostani eladóval beszéltem, idén vette egy cimborájától aki szintén nem használta sokat. Viszont volt korábbi 3 tulaj a jszp szerint.
Ha tölem kérded (használd a "válasz-gombot"), akkor az elsö videoban ott van a menete, hogy kell ellenörizni a motor müködését akár két ceruzza elemmel, meg hogy kell senzor müködését kimérni, hogy változik -e az ellenállása. Ha ezek jók, akkor megnézni a mechanikát, hogy nincs-e berohadva a bowden, nem szorúl -e a fojtószelep a kipuba...persze lehet ellenörizni a magát a stekkereket is a motornak-lehet beázott...de ehhez már neki kell feküdni, monitor elöl nem megy... :)
Nekem motobees korrektül megcsinálta annó a generátoromat.
Tudom ajánlani :) egyébként....
Akkor Jónak írtam e-mailt
Koszi Pohi
De ahogy elnézem már csak te maradtál a régiek közül
Százalékot is tudsz intézni ? 😆
Anno volt ha jól emlékszem valami tatabányai generátor mágus
Nincs valakinek valami info róla?
https://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yzf_r1/yamaha_yzf_r1-17270342
Köszönöm, ha megnézitek!