Egy olyan kerdesem lenne hogy 2004es R1, kiegyenlito tartaly aljarol meg tetejerol megy egy egy cso, melyik hova? Egyik megy a huto kupakhoz de melyik? Masik csak a szabadba?
Sziasztok!
Olyan problémám van,hogy pici állás után nem indul a moci!Rn22! Egész pontosan az önindító nem teker rendesen,igy nem tudja beindítani! Akksi új és már önindítót is cseréltem rn19 re! Valakinek hasonló tapasztalata volt esetleg?
RN12-es gyári kormánycsillapítót újított már fel valamelyikőtök? Van értelme (sokáig jó lesz és nem kerül sokba), vagy kell rá venni valamilyen új nem gyárit?
Generator deklire estek a motorral, a forgoresz elszabadult es a fogaskereket ledaralta sajnos, ezen kivul gyonyoru szep es hibatlan a fotengely, amugy csapagyakkal szokott még baj lenni, az meg gondolom kenési hiba miatt
Egyertelmuen 5vy fotengelyt szeretnek amugy bele csak egyszeuen nincs a piacon elado, kenyszer lenne belerakni ezt a 2d1 et, ha valaki tud 5vy jo allapotu fotengelyt akkor arra vevo lennék
Nem dontottem még el, fz1 em volt ez elott az r1 elott ezzel a fajta fotengellyel amit most ebbe az r1 be szeretnek rakni de a vezermutengelyek meg az injektorok is masok az r1en mint az fz1 en szoval lehet hogy a fotengely miatt lenne egy linearisabb nyomatekkal rendelkezo motorom az r1 koritessel meg lehet picit erosebb lenne mint az fz1, meretek amugy stimmelnek, plug and play a 2 fotengely
zozobit@gmail.com
Egy olyan kerdesem lenne hogy 2004es R1, kiegyenlito tartaly aljarol meg tetejerol megy egy egy cso, melyik hova? Egyik megy a huto kupakhoz de melyik? Masik csak a szabadba?
Üdv!
Köszönöm, igen, érdekel! Küldenél egy elérhetőséget légyszíves?
Miki
2005 (04-06) R1-hez keresek süllyesztett ledes indexeket és integrált indexes ledes hátsó lámpát.
Fehéret, nem füstöset.
Érdekel még:
- sportkipufogó, Akrapovic, vagy bármi jó
- első lábtartó
- bukógomba
Tud valaki esetleg segíteni? Előre is köszi!
Olyan problémám van,hogy pici állás után nem indul a moci!Rn22! Egész pontosan az önindító nem teker rendesen,igy nem tudja beindítani! Akksi új és már önindítót is cseréltem rn19 re! Valakinek hasonló tapasztalata volt esetleg?
2005 R1-be milyen akksi kell? Valaki megtudná mondani a típusszámát ?
Köszi
ThX!