KTM használ gyárilag WP-ket bár ez inkább valami tuning villának néz ki, a sárvédő felfogató konzol cserélhető, gyanítom, hogy többféle létezett hozzá. Ha érdekel, pici pénzért van egy RR sárvédőm, a CB-re nem lett jó.
Igy igaz wp nem gyari föleg Amin ilyen fékfelfelfogatas van, gondolom logikailag is a showa telo került bele ,öhlins drága ,marzo meg import lenne ,bántaná a japán egot
Hali!
Van egy épített inazumám, ez az első teló van benne. Az eladó szerint R1 teló lett bele rakva, viszont nem találok ilyet.
Az első sárvédőt szeretném a telóhoz illőre cserélni, hogy védje az alsó szárat.
Esetleg tudja valaki miféle gépé ez a teleszkóp? Vagy, ha tényleg R1, akkor melyiké?
Kösz!
Máshol áll garázsban amíg nincs otthon a tulaj. Színével semmi baj mivel yamaha kéket nagyon szeretem. Az a zsánerem Aztán átérek eladás után pályázásra. Az meg havernál lehet nyugodtan mert ő fogja hozni motort én meg csak pályára kell elmenjek kocsival. Így semmilyen tárolási problémám nem lesz.
Hát tudod amíg nem volt kocsi benn nem volt de mivel az van így már bajos. Főleg azért mert faterom gyűjtögető és ha beállsz kocsival akkor annak örülsz ha ki tudsz jönni a garázsból utána.. Pár évet meg hallgattam már hogy na majd nyáron kipakoljuk a sok szart rendbe rakjuk megcsináljuk. Gondolhatod mi lett belőle. Szóval ennyi a történet.
Ponyva lakat? Garázs miatt abbahagyni a motorozás? Hmmm olyan pici garázst meg nem láttam ahova ne férne be 1 moci autó környékére, hacsak nem panelgarazs és 7bmw áll benne
https://www.ebay.com/itm/255-C...
Olyan kérdésem lenne, hogy 2005 R1 be milyen xenon megy? H1 vagy H7?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Van egy épített inazumám, ez az első teló van benne. Az eladó szerint R1 teló lett bele rakva, viszont nem találok ilyet.
Az első sárvédőt szeretném a telóhoz illőre cserélni, hogy védje az alsó szárat.
Esetleg tudja valaki miféle gépé ez a teleszkóp? Vagy, ha tényleg R1, akkor melyiké?
Kösz!
https://www.facebook.com/super...
Vald be az igazat...! Nem tetszik a színe mi? :D
Hátha keres valaki jó motort!