Csak hogy hozzá szóljak a találkozós témához én is bármennyire is szeretnénk,nekünk pl a minkánk miatt nem fér bele sehogysem egy 1hetes túra,de egy 1/2 éjszakássat össze tudnánk valahogy variálni!
Ahol két ember találkozik az már találkozó.Szerintem nem az emberek száma számit,hanem,hogy egyáltalán legyen lehetöség találkozókra és aztán mindenki eldönti akar e,tud e eljönni.
Sztem a többségnek egy ottalvós tali felelne meg,mert vannak többen akik nem tudnak hosszabb időre eljönni. Ha szerveznénk több ilyen egy éjszakás bulit,mint pávafalva,Tiszató,Sikonda,Zsóti féle tali,akkor többen lennénk mint három-öt fő. Ebben biztos vagyok. Meg kell próbálni,és ha tényleg nem megy,akkor nincs mit tenni. De szetm menne.
Persze, voltunk eddig is a Horvátoknál, az Olaszoknál.....hárman. Arnihoz velünk jött még Pupu és Fábi. Jövőre is biztosan megyünk még ide-oda....páran. (nem szemrehányás ez senkinek, félre ne értse félre senki, én is tisztában vagyok vele hogy nem mindenki "ér rá" ilyesmire) Tisza Tó is nagyon jó volt.
De pl. Sikondán tizenhányan voltunk? Azokhoz képest bizony elmaradt szinte minden.
A túrák,találkozók nem maradtak el,hiszen voltatok Olaszországban,és Arniékhoz is eljutott a társaság java. Tavaly is volt Tisza tó Fegyáéknál,előtte is volt egy évben legalább egy.
Mondjuk úgy hogy akinek volt vagy még van FZR-je azok közül már egyre kevesebben használják ezt a felületet. Nincsenek már nagy szerelések és a túrák/találkozók is elmaradoznak így nem csoda hogy egyre kevésbé él a topik.
Régen még a fórumban is volt anyag, ma már le van könnyítve ez is.
Tegnap elmentetek még Fehérvárra?
De pl. Sikondán tizenhányan voltunk? Azokhoz képest bizony elmaradt szinte minden.
Régen még a fórumban is volt anyag, ma már le van könnyítve ez is.