Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sanya köszönjük a vendéglátást! Azért élőben szebb a pirosod
150-160km-t de városban. Ennyit fogyaszt,de nagy emelkedőkön járok,kitömve. (sok emberrel,és csak csúcsidőben)
200 kmt mész egy nap?
Ááá tényleg Fegya! Boldog névnapot!
Köszi Pupu
ÁÁÁÁÁÁÁÁ nem mentem vele.Olyan hideg volt ma egész nap 0 alatt volt a hömérséklet
Szia Arni!

Kipróbáltad a motort?
Csak egy pl. Naponta a buszba amit csak én használok,más nem is megy vele,60-70 liter gázolajat fogyasztok el. A buszok zöme nem olyan munkarendben dolgozik mint én,hanem váltósban,azok általában napi 100-130 litert használnak el. Pécsett a helyi közlekedésnél napi kb 110-120 busz áll munkába. Ez csak a helyi,és ugye ott vannak még a helyközi(távolsági,falujáró) autóbuszok. És ez csak Pécs,és a hozzá tartozó buszpark,vállalkozók nélkül,akik vannak nem is kevesen. Akkor persze még a teherforgalomról nem beszéltünk. Óriási pénz lehet az üzemanyagban.
Ez így van. Ráadásul az összes haszongépjármű dizel,és az teszi ki a lényeges gázolajfelhasználást nem a személygépjármű park.
Pedig a gázolajat sokkal olcsóbb előállítani mint a benzint mégis drágábban adják. Valaki nagyot szakít rajta. Érdekes módon a dízel autók elterjedésével érte utol a gázolaj a benzin árát...
Ráb@sztál. Magyarország nincs a listán.
Én meg ugyanebben,csak megállok a város szélén,és leveszem a bringámat róla.Azzal megyek tovább. Aztán meg be is kaphatják! Eddig sem tollasodott rajtunk nagyon meg a Mol,és a jövőre nézve ezután sem fog.
Ááá nem jött össze. A kislányom hörcsöge haldoklik szegény,és Bogi végigsírta a délutánt,Őt pátyolgattam. Nem akartam egyedül hagyni,Vicus is csak most ér haza valamikor.

Majd holnap!
2025-ben valszeg villanyosban fogok ülni...
https://www.tesla.com/en_GB/mo...
ilyet, pl. csak 83 000 font az angoloknál de addig biztos ócóbb lesz
Motoroztál is?
Itt voltak Robeszék,most mentek el. Jót dumáltunk.
Beszartál, hogy január elsején tolhatod MÉH telepre a vasat? 8 év elmegy hamar. addig legalább a többi városból is kitiltják
Igazad van, Sanyám bojkottáljuk csapatosan
Mexikóba nem tudnék autóval menni úgyse, a többiben meg már már voltam, pont dízel busszal úgyhogy bekaphassák.
Cső, a linkednek olyan címet adtál, mint a Blikk vagy a Story Magazin szokott
Mint pl: "nagyot bukott Orbán" erre mindenki odakattint, és a cikkből kiderül, hogy Orbán Sándor pálpusztai falugazda felbukott a tehenészet küszöbén...
"Kitiltják a dízelt" - ja, először is csak 4 nagyvárosban, másodszor meg 2025-ben... kijafax tuggya, mi lesz még addig...
Hát igen mert pénzből él az ember nem munkából.
A jó munka az kevés legyen és sokat fizessenek érte.
Jó munka + szíííp öregasszony nincsen.