Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép,grat hozzá
Voltam,kv ra átfagytam
Sziasztok! Laci kellene nekem egy pici segitség! Erröl mi a véleményed? Ezek szerinted futnak rajta rendessen:Adobe photoshop cs5,Adobe photoshop lightroom? Köszönöm előre is
A merci javító haverom még anno, mikor IFA-val sofőrködött, töltött olyat a tankba, hogy először át kellett szúrni a tetejét, mert bebőrösödött mikor kérdezték, mi ez, azt mondta, "hajtóanyag" Az IFA megevett mindent, a nagyobb csontdarabokat kellett csak kiszedni az étolajból
Mehecc motorozni, Arni, nálunk pl. száraz idő, süt a nap igaz, qrva hideg van, -5
csak? itt -5
-4 fok van.
Jó reggelt!
Rozsdamarta felületen (bármennyire letisztítva) a króm nem lesz tökéletes így felesleges arról beszélni hogy "jó minőségben". (egyébként krómozás tőled több száz km-re Pécsen az Edison út 7 alatt van, 72/314-574, 20/9428-801 kamionos haverom ott krómoztatja a veterános dolgait és én is oda viszem a majd a Jawa cuccait)
A hőálló fekete a könyökökről leég a gányba (a dobokon megmarad egy ideig) én is lefújtam a kawasakin az Olasz túra előtt, hazaérve már nem volt rajta semmi pedig ezek nem voltak rozsdásak és adtam az előkészítésnek is.
Van valami hőálló bandázs szalag is...
Darázsgarázsnál nézd meg a leömlő tisztítót
Urak!

Leömlőmet szeretném kipofásítani, mert borzalmasan néz ki így rozsdásan, főleg mivel nem takarja az idom. Két opciót vettem számba, mindkettőről eléggé megoszlanak a vélemények, kérem sötétítsen föl valaki, hogy hány óra van délbe. Egyik: csiszolás után sima hőálló fekete spray, olcsóbb, trógerebb megoldás, de legalább én is meg tudnám csinálni, és menne a fekete motorhoz. Másik: krómozás, őszintén megvallva nekem is az tetszene jobban, de elmondás alapján nem sok helyen csinálják az országba jó minőségbe. több száz km-re postázni meg nem fogom a leömlőt, annyit nem ér. Abban nagyjából egyetértés volt, hogy hő hatására, főleg a hengerfejnél mindkét réteg elszíneződésre hajlamos (fekete kiszürkül vagy fehéredik, króm elkékül). de ez nem zavarna, annál minden szebb, mint ahogy most kinéz
A fűnyírón besz*rtam nem hiába él a mondás autószerelő körökben, három dolog van, ami mindenre jó, a kalapács, a feszítővas és a flex
Flexel többnyire bármit meg lehet oldani.
http://youtu.be/lVYkUA-TLcQ
Jó éjt!
Mindegy. Ha valami nem stimmel,itt lakik két házzal mellettem.
Nincs mit. A dobozba még nem néztem bele.
Bakker
Ha lesz
Ha lessz száraz aszfalt akkor tuti kipróbálom
Azért csak gurulnék vele egyet,csak az íze miatt is.
Józsikám köszönjük szépen,megkaptuk.

A csomag rendben volt? Mert én már bedobozolva kaptam meg.