Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert az adatlapodon 900van és te 954et mondtál 2 motor között nagy a különbség
Egy frászt!
Mekkora király lennék hogy nekem van ilyenem, másnak meg nincs!
Úgy van!
jó lenne hamar leszedne pár rozsdát festés előtt
Amúgy az 900 vagy 954 mert nem mind1
Egyébként qrvára kéne itthonra is.
Egyébként szúrja hát. Két ilyen lámpával.....
B&szki tiszt Csillagok Háborúja! (az első gondolatom az volt hogy milyen fegyvert építhettek belőle ami ott lapul a U.S Military raktárában)
Sanyám ezt itt mások is megkapták mikor elhagyták az FZR-t, nehogy már te kimaradj belőle. (én is amikor a Goldwingot vagy GTR-t vettem)
Nem nekünk kell hogy tetsszen hanem neked, ha te boldog vagy ezzel az izével akkor jól van. (gyári állapotában még én is azt mondanám rá hogy kéne)
Mellesleg abban van valami hogy nem arra tervezték hogy feltartsák vele a forgalmat, ahogy az FZR-t sem. De ha te arra használod...........
Szeptemberig
Nem. Minek? Ti sem tudtok ebben segíteni.Jövő augusztusig garis,
ÉS ha elromlik valami és segítség kell akkor se osztod meg a motoroddal kapcsolatos dolgaid?
Nem szúrja a szemünket csak szegény az enyészeté lesz. Egy MZ-t jobban kihasználtál volna
Igen át volt rakva a motyó. De a legközelebbire már nem kell,mert nem kpm-es lesz.
Tudjátok mit? Nem hiszem hogy megosztok veletek ezek után bármit is a motorommal kapcsolatban.Nem azért mert megsértődtem. Ez a gép szúrja nagyon a szemeteket. Nem baj,nekem jó lesz.

A Frézit mostanában nem szóltam le,csak amikor itt volt,és szopóágra kerültem. Az is csak azért,mert feszült idegállapotba kerültem miatta.
Azért nincs harag remélem.
visszarakni :D
Egyszerű.