Sanyám ezt itt mások is megkapták mikor elhagyták az FZR-t, nehogy már te kimaradj belőle. (én is amikor a Goldwingot vagy GTR-t vettem)
Nem nekünk kell hogy tetsszen hanem neked, ha te boldog vagy ezzel az izével akkor jól van. (gyári állapotában még én is azt mondanám rá hogy kéne)
Mellesleg abban van valami hogy nem arra tervezték hogy feltartsák vele a forgalmat, ahogy az FZR-t sem. De ha te arra használod...........
Tudjátok mit? Nem hiszem hogy megosztok veletek ezek után bármit is a motorommal kapcsolatban.Nem azért mert megsértődtem. Ez a gép szúrja nagyon a szemeteket. Nem baj,nekem jó lesz.
A Frézit mostanában nem szóltam le,csak amikor itt volt,és szopóágra kerültem. Az is csak azért,mert feszült idegállapotba kerültem miatta.
Azért nincs harag remélem.
Mekkora király lennék hogy nekem van ilyenem, másnak meg nincs!
Nem nekünk kell hogy tetsszen hanem neked, ha te boldog vagy ezzel az izével akkor jól van. (gyári állapotában még én is azt mondanám rá hogy kéne)
Mellesleg abban van valami hogy nem arra tervezték hogy feltartsák vele a forgalmat, ahogy az FZR-t sem. De ha te arra használod...........
A Frézit mostanában nem szóltam le,csak amikor itt volt,és szopóágra kerültem. Az is csak azért,mert feszült idegállapotba kerültem miatta.
Azért nincs harag remélem.