Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen fa van? Meg kellene néznem valamikor....
fa??????
Már nem volt malac
jöttèl vólna disznótfogni
küld el a fülét imádom.
Van itt egy piac rántott sertésfül bazze isteni.
szegény malac.

Disznóvágás volt ma
Apránként én is viszek belőle egy-egy csomagtartónyit mikor megyek dolgozni, ott ugye vannak konténerek. (csak megesik hogy ott is találok ezt-azt ami még jó lehet valamire és épp kocsival vagyok.... )
Én megtettem nyáron :D
ismerem ezt az érzést sőt, most kicsit gyakoroltam is valójában (nem csak gondoltam rá)
A hidegtől annyit nem szabadna.
Én már meghoztam ezt a döntést. Utána jó érzés bemenni. Volt minden sz@r,még 7-es BMW komplett fűtőbox,éd Golf3 óracsoport.......
3 nap után se folyik a víz a vezérlés megy össze már a fele megvan várom a postást a Fábycucuval. Aztán ha minden jól megy jövőhéten beindítom hogy mi a helyzet vele. Az létezik hogy a 600as alapjárata ugrik 1700 fordulatot a hideg idő miatt. 3 napja leraktam aztán most mentem egy kört és 3000re állt be az alapjárat. visszavettem 1200re.
Nekem is.
Néha elfog egy olyan érzés hogy hozatni kéne egy konténert és kib&zni egy csomó mindent ami csak azért van hogy legyen.
Rendet kellene tennem a garázsban.
Az olaj csak mellékes, hogy legyen tele a doboz. Nyáron amikor táppénzen voltam beszereztem a szükséges szerviz anyagokat.
Látom a Mannol nálad is beszállító.
Jelenleg 3+1 motor van itthon amikkel többé-kevésbé foglalkozni kéne de sajnos az évek folyamán bebizonyosodott hogy idő és pénz sosincs rájuk egyszerre. Van az a határ amikor már át kell gondolni hogy tudom-e még kezelni a dolgot vagy ritkítani kell.
Amikor hoztam haza sanya gépét vicces jelenet volt mikor itt nem messze seholfalván a rendőr utánam jött az egyik utcából kifordulva és megállított, majd elhangzott a "kérem az úti okmányokat" erre előhúztam 5 forgalmit és elkezdtem kiválogatni hogy épp melyikeket kell neki odaadnom.
Pedig mennyi van még amit szívesen beállítanék egy a mostaninál jóval nagyobb garázsba!
A három is èpp elèg
Èn kettőt nem merek tartani,párom azt mondja ha másikat veszek akkor ennek menni kell
Sajnos nem, de asszem jó úton haladok .
Mind a tiéd?