Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy állsz a kilókkal? (képen elég vékonynak látszol mostanában)
Ma jött a mail hogy 697 ponttal VIP ügyfél lettem a Banggodon. Mivel kizárólag neked vásároltam onnan így köszi.
Nekem is nagyot nyit. Úgy szoktam csinálni hogy csak az egyik oldalit kattintom fel és úgy jó
Urak!

Kérdés: pinlock fóliát próbált már valaki, hatásos? Utóbbi időben kétszer is volt úgy, hogy rám esteledett motorozás közben, és hülyét kaptam a párásodástól (nyitott szellőzők mellett is). Kint országúton még nem vészes, városba egyből belehellem. Plexi résnyire nyitása nálam nem játszik, olyan hülyén vannak az állásai, h még a legalsó "fokozaton" is 3-4 cm majdnem a nyílás, bőven bever a huzat a pofámba (robogóztam anno Grex sisakkal, azon a legalsó állás alig volt 1 cm, az jó volt). Pinlock előkészítésem viszont van, kipróbálnám, de előtte azért rákérdezek, h ki mit tud mondani róla (ha tud).

Köszönöm!
Nem, épp a ház falát mostam.
Mi van, mindenki a tűzijátékot nézi?
én korábban :)
Szépek de az enyémen nem mutatna jól.
Egésség
csövi 16"bmw
Nincs még eleje, meg igazán friss fotó se, majd csinálok. Szegélyek sincsenek még. De már teleszórtam lommal
Ezek darab panelek, amiket vettem, az oldal panel 5-6m-es volt, de elvágták, mert azt nem tudtam volna elhozni, és nekem úgyis 280 cm a pillér táv, szóval akkorára kellett volna vágnom mindenképp. A tető 330 hosszú, azt nem vágtam, olyan hosszúkat válogattam ki.
Tegyél már fel képet az új garázsodról,hadd gyönyörködjünk mi is
Milyen hosszúak a panelek?
Sóval hazaértem, majd vissza olvasgatok, valami túráról volt szó? hazafelé sztem lehet, beszoptam az M5-ön egy VÉDA-t, meg elment a bronzmeccs, más újság nincs.
Az oldala 6-os, 4000 körül, az ajtónak való 4-es, az kicsivel kevesebb, a tető 5-ös, 3800, összesen majd fél milla.
Mennyièrt vetted a szendvics panelt?Ès milyen vastag?
Szepnapot
Elado a gepem :
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Itt hétágra süt a nap,és meleg van.
Dörög az ég, 15 fok van. Mi tegnap elmentünk Hévízre, az melegebb
En meg akkor haza Keszthelyről
10 körül indulunk Balatonfüredre.