Ha jól emlékszek a 600-nak 300-as tárcsái vannak elől.
Ha nem 1000 első felni lesz benne akkor féknyeregtartó adapter kelleni fog. Nem tudom a gyújtás, kormányzár hova fog kerülni, meg a hossza szélessége hogy fog elférni, de én nem erőltetném.
Pupu tegnap elhoztam postáról a cuccot,köszi.Majd kiderül melyik lesz jó ha leveszem a régit,jó hogy kettőt küldtél mert nem egyforma hosszúak.És ezeket alulról kell állítani,ez nekem még új.
buzinak kéne lenni itt lesz minden ami fiús cucc: 4x4, KTM... egész normális pénzt is kialkudtam kezdésnek, már csak abban kell reménykednem, hogy utána is menni fog.
Sziasztok,
Megvan a műszaki a gépen (sárga fólia lekerült a lámpáról) Ennek örömére mehet is a háztól... Ha valakit érdekelne nyugodtan keressen. Egyúttal szeretném minden fórumtársnak (márka/típustársat nem írhatok ) megköszönni a segítő hozzászólásokat, ötleteket.
Kettő egész kilométer van benne az óra szerint.
Letakarít, beindít, aztán megy a piacra.
Ha nem 1000 első felni lesz benne akkor féknyeregtartó adapter kelleni fog. Nem tudom a gyújtás, kormányzár hova fog kerülni, meg a hossza szélessége hogy fog elférni, de én nem erőltetném.
Riga fellelt állapotban
Megvan a műszaki a gépen (sárga fólia lekerült a lámpáról) Ennek örömére mehet is a háztól... Ha valakit érdekelne nyugodtan keressen. Egyúttal szeretném minden fórumtársnak (márka/típustársat nem írhatok ) megköszönni a segítő hozzászólásokat, ötleteket.