Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahol írta Ábrus hegy vezèrlès előzmény kattints rá az előzmény ikonra ès megtalálod (kèt nyíl kockát alkot,az előzmény gomb)
Kéne még 1-2 ember Anrihoz a túrára :)
igazából nem de sose lehet tudni :D
ne a keresőbe, hanem menj rá a kocka nyílra és kidobja az Ábrus hozzászólását ahol ott vannak a képek is....
keresőbe beirva vegyesen kihozza a 250 estől az 1000 ig de a képek ugye már nincsenek fent ezért kérdeztem hátha de akkor köszi majd átkutakodom !
Akkor most gyakorlatilag elkezded elqrni a 600-ast?
akkor már 1000kerék ment volna bele belepróbálom az 500as vázba és kiderül
Gyakorlatilag ajándék volt, ha nem hozom el, anyós kitolja lomtalanításkor.
Kettő egész kilométer van benne az óra szerint.

Letakarít, beindít, aztán megy a piacra.
Ha jól emlékszek a 600-nak 300-as tárcsái vannak elől.
Ha nem 1000 első felni lesz benne akkor féknyeregtartó adapter kelleni fog. Nem tudom a gyújtás, kormányzár hova fog kerülni, meg a hossza szélessége hogy fog elférni, de én nem erőltetném.
úgy látszik ez fertőző.
nem
ja tényleg. elsőt
Első villát, vagy hátsó lengővillát?
Megjött az új aszfaltszaggató rettenet.
Riga fellelt állapotban
1000 villát be lehet rakni a 600ba? híddal mindennel?
tekerd keményre teljesen be
Igen,a csontok miatt nemigen lehet hozzáférni,majd előtte kitekerem.Csak az egyik van feszítve,a másik alap.
és csak úgy tudod állítani az előfeszítést ha ki van szedve mert a helyén lehetetlen vagy kibebaszott nehéz.
Pupu tegnap elhoztam postáról a cuccot,köszi.Majd kiderül melyik lesz jó ha leveszem a régit,jó hogy kettőt küldtél mert nem egyforma hosszúak.És ezeket alulról kell állítani,ez nekem még új.
buzinak kéne lenni itt lesz minden ami fiús cucc: 4x4, KTM... egész normális pénzt is kialkudtam kezdésnek, már csak abban kell reménykednem, hogy utána is menni fog.
nem ejtelek útba szétkapom a 600ast megézem az elektronikát mi a gebasz
Vezérlés: előzmény
Sziasztok,
Megvan a műszaki a gépen (sárga fólia lekerült a lámpáról) Ennek örömére mehet is a háztól... Ha valakit érdekelne nyugodtan keressen. Egyúttal szeretném minden fórumtársnak (márka/típustársat nem írhatok ) megköszönni a segítő hozzászólásokat, ötleteket.