Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Nem bírná már a hajtást" Látom ezt a baromságot még ennyi év után sem tudtad levetkőzni. (sanyám te és ez a motor nagyon nem egymáshoz valók vagytok)
Mintának.
Pedig olyan szépen muzsikál ott
Megyek dolgozni. Majd este benézek.
Meg aztán öreg az enyém Robesznek. Nem bírná már a hajtást,és a szívem szakadna meg ha hallanám a 8-10 ezres fordulaton menni.
Látta már 1x. Még a végén motor nélkül maradnék,és akkor hogy megyek Erdélybe? Omegával?
Mutasd meg neki a tiéd.
Robesz délután jön ide motornézőbe,kár hogy nem vagyok otthon mert elkísérném. Az idővel szerencséje lesz,csak találjon egy jó gépet is magának.
Akkor jó.
Nálunk már csak gomolyognak a felhők,és erős a szél de eső nem esik. Reggel volt olyan,hogy a város egyik végében már kibukkant a nap,de a Mecsek lábánál szakadt az eső.
(a félreértések elkerülése végett: kényelmes mint a villamosszék)
Esetleg ha valakinek kell 10e vihető K1 farok alsó betét nélkül. Akkor nem nézem a lehetőséget a felrakásra.
De jó bazze most már levehetem azt a csúnya sárvédőt hátulról meg megy vissza az uléspupper. Sőt lehet ráfaragom a suzuki idomot.
Azt akartad írni atléta életmód

" repül a bálna repül a bálna tramtramtram..."
Az aszkéta életmód meg a sok idegeskedés. ( )
Ride the Lightning.
Tegnap este
Nem probléma, nem kiemelt ügyfél.
Sajnos kiürült a piac csak a 2 megrendelőt tudtom kiszolgálni jelenleg. De ha lesz még akciós paradicsom akkor jelzem.
Nemrég valaki az ideális testhelyzetet kereste az FZR-en. Ezeket most találtam, még a projectfejlesztési időszakból vannak valamikor 2007-ben.
Jelentkezett még egy informatikus érdeklődő.
Itt az éjjel volt kegyetlen nagy eső.