Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rémlik valami,de hát öregember nem lexikon.Viszont a visszajelző lámpát azt ki kell venni és ahogy írtam lejjebb,úgy bekötni.
ha sikerül megoldani a kutyák elhelyezését,akkor remélem igen! persze ha a motor is úgy akarja!
ezt kb 3 éve csináltatta a főnököm és most lecserélte üvegre!
Amugy valóta válnak a tervek idén?Az erdélyi turával kapcsolatban amit a feleségeddel terveztek.
Másra gondoltam.Itt nagy divat volt 5-6 éve a belsö toloajtó aluminium profilból fehérre festve.Most meg már nem lehet találni.
megvan hozzá a vezető sin és a tok,bár a tok egy kis javitásrabszorul!
Már látom
Újra!
igen tolo! 2teli fa,1 üveges!
http://olx.hu/m/hirdetes/toloajto-ID37g7f.html?rand=92512355&ref%5B0%5D%5Bparams%5D%5Bpage%5D=1&ref%5B0%5D%5Baction%5D=myaccount&ref%5B0%5D%5Bmethod%5D=index

http://olx.hu/m/hirdetes/toloajto-ID37C6z.html?rand=53669555&ref%5B0%5D%5Bparams%5D%5Bpage%5D=1&ref%5B0%5D%5Baction%5D=myaccount&ref%5B0%5D%5Bmethod%5D=index

itt megtudod nézni!
Tolo ajtó?Képet teszel fel?
van elado 3db toló ajtóm és a forumosoknak kedvezménnyesen adnám!
Sziasztok!
Miért kérded?
szakmai: ilyen időben szivató nélkül indul a gépem,pöcre. Szerintem ezért sok benzint kap, nem hiszem hogy 5-6 fokban így kéne. Magas lenne a benzinszint vagy fúvóka probléma?
sziasztok! Srácok valaki nem gondolkodik beltéri ajtó cserén?
azsenemjó annál is szét kéne választani a közös visszajelzőt
Amit adtam ledes relét az nem jó?
Gyulus még tavaly beszéltünk róla mikor elküldtél ellenállást venni a ledeshez. Akkor mondtam ledes indexhez kell a relét bekötni de össze vissza maszatolt. És akkor maradtunk az ellenállásos terheléshez.
Hőlégfúvó, ha nincs a sütőbe is beteheted de csak óvatosan. Egy rágógumi szerű hőre lágyuló anyaggal van ragasztva ami a vizmentességet is biztosítja.
Előkerestem a rajzot,valóban a két ág közé van kötve a visszajelző làmpa.Azt nem mondtad hogy ledes indexed van,így a lámpán keresztül a másik oldal is villog.Nem kell másik lámpát felfúrni a műszerfalra,csak testre kötni az egyik végét,az index kapcsolótól meg a két oldalról egy-egy diódán keresztül közösítve kell rákötni a másik végére,így nem okoz galibát.A visszajelző lámpát ne használd előtét ellenállásnak,mert a hideg ellenállása csak mintegy negyede a melegnek,így a bekapcsolás pillanatában jelentős túláramot fognak kapini a ledek,tönkre fognak menni.
Én is 5ezerért vettem az első trabim ZN 79-78
Gyulus képzeld az univerzális ledes relé tudod miért kattog össze vissza.
Mert a 2 oldalnak közös a visszajelző lámpája ha külön rakja az ember mind2 oldalra 1, akkor nem kell ellenállás hanem be lehet kötni a gyári relé mellé. ÉS nincs gebasz
A warnyúban három vezetékes volt,a harmadik vezetéken működtette a műszerfali visszajelző lámpát.
Igen,nekem volt,kicsi is,meg nagy is.