Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ace telekom 100mb 0 ft
UPC?
Nekem 7500-ért minden van,130 csatorna,30Mbit,adtak egy telefont is,de azt nem használom.
Nem lenne ez annyira szar a filmek jönnek lwfele jol,lehet a p4-es pc-m se olyan jo már,csak volt a rossz hogy most volt otthomindenki,szünet+szabi,ma mehcsinálták ki se kellett jönniük,biztos nem tartott nekik sok időbe,de hát ők is pihennek valamikor
Uhh.
Itt kinn a halálf@szán 4500 Ft az 5 megabit, és stabil mint a vasbeton
ez Tiszacsege ,itt 1 szolgáltató van aki kábelen tolja a netet,de az meg nagyon drága,mondjuk ez sem olcsó,4700 a 4megás ,szóval marad sz@rakodás
Sziasztok. Egy kis segitsegre lenne szuksegem. Van egy fzr400 as motorom ami menetkozbe kicsit feketen fustol ill. Ha nagyobb gazt adok neki akkor is. Ha meg jol bemelegszik mint minden nap mikor legalabb 15 fok van akkor bezabal allandoan. Utana nyelgazon indul be de akkor is csak alapjaraton porog dadogva. Mi lehet a baja? Egy karbi felujitas segitene rajta ? Valaszokat elore is koszonom .
Én eleve a fénykábeles verziót kértem fullba,azzal nincs baj.A fény sosem késik.
Reggelt. 9 személyes motor
Szevasztok skacok! Boldog motorozásban gazdag és balesetmentes új évet kívánok mindenkinek!

Tudom hogy már 4-e van de jobb később mint soha!
Laci! Már arról jelentkeztem be.
Most nézem,megittam 8 liter Villányi vörösbort az ünnepek között. Aztaqrva! Ez azért gáz.
hát addigra nekem is sokat változik a tudatállapotom.
akkor már főleg nem udom a tudatom.
Kivánok Feribá majd irok Feribának ha jó lesz a netem,így nem olyan jó üzletelni
A körte simább volt,amúgy nagyon sokat változott főleg a 6-7 feles után
Mindenkinek szép napot

van
miután az almát megkóstoltam, karcosan, frissen, úgy döntöttem, azt csak én iszom.
nameg ilyenkor szoktam kapni is. születésnap, névnap, karácsony.
igazából több van, mint volt.
Nelm mondod,mår közöltem szegény ügyfeles nőcinek hogy felejtsék el az egész havi díjat,persze végig udvarias voltam
Van még páleszed nekem alig maradt rengeteget elpuszutitottunk az ünnepek alatt kb két naponta 2-3-an megvot a napi 1-1,5lityi fogyasztås
az a szar amúgy, hogy még az asztalt se tudod az invitelre borítani (invitel, jól emlékszem?), mert holnaptól nyitnak.
Sziasztok