Kivittem 1 vaskukát és egy park közepén landoltam kiszálltam be akartam csukni az ajtót hanyat vágódtam , felállok becsukom az ajtót hanyat vágódok. Bemászok a kocsiba kitolat biztonságosabb helyre és ott pislogok hogy ezt hogy lehet kivitelezni 20 km sebességgel
itt is
a bejárati ajtó mellett van két díszcserje. vastagon tiszta jég. tök jól néz ki, ahogy csillog rajta a jég.
holnapra havat mondanak (itt még a télen nem esett)
megyek d.u. 2-re a gumis cimbihez, felrakatom a téli gumit
Jó reggelt sziasztok!
Utólag is B.Ú.É.K mindenkinek.
Sajnos besz@rt a netem ,31-én volt áramszünetünk azóta nem jó,most sem igazán,két oldalt már képtelen megnyitni,1-et is több percig nyit.Írt olyat ki a gép hogy IP cím ütközés,ugyanezzel az IP címmel más pc is fut ,hívtuk az invitel hibaelhárítást,megígérték hogy 24 órán belül javítják a hibát,ez volt 36 órája
Még az egymagos korszakbab volt egy ECS-valamilyen alaplapom,Red Storm Overclokingos volt,talán mlas ismeri,na ott mindennek az órajelét külön-külön be lehetett állítani.És persze lehetett húzni az órajeleket,nagyon szerettem,de sajna az is elavult.
Az a baj hogy ezek párba jobban mennek mint két különböző típusú memó. Azok lassíthatják a géped meg kékhaláloznak és hasonlók. Ha + ramot akarsz bele akkor csakis ugyan olyat márka típus sorozatszám.
egyformán sistereg