nem, nem is tudtam, mi az azt hittem, a kompihoz pót olaj
de most, hogy tudom, hogy az én kenésemre van majd megiszom, ha haza megyek, mert anyósozok mostan.
van a vaterán csomó autógáz tartály, olyat veszek hozzá, és a jelenlegivel 1ütt elég lesz bármire.
Nyugi, tuti erős, semmi gond vele azon kívül h néha felkerül 1 kis olaj.
Forgásirányt találsz a ventillátoron. Olajszint max az ablak 2/3 adáig,de figyelni kell mert ha nincs vízbe teljesen nagyon könnyen becsap,de sztem ezzel még nagyon sokáig nem kell foglalkozni.
Nyakolajat kóstiztad már? Felbontás után pár napon belül fogyasztandó,mert hamar változik az íze ha levegőt kapott,
Nem gyakorlati tapasztalatra alapozva azt mondom hogy a 400-as valószínűleg belefér de a 600-as hengersora szerintem már széles a vázba. (és abból is max. a 4jh lehetne mert a 3he nem a hengerfejnél van rögzítve)
Az ezresé viszont egyértelműen nem fér bele.
Idén már nincs motorozás vége
Nemhogy összeszedsz valami reumát
Itt -5 fok de süt a nap
de most, hogy tudom, hogy az én kenésemre van
van a vaterán csomó autógáz tartály, olyat veszek hozzá, és a jelenlegivel 1ütt elég lesz bármire.
Forgásirányt találsz a ventillátoron. Olajszint max az ablak 2/3 adáig,de figyelni kell mert ha nincs vízbe teljesen nagyon könnyen becsap,de sztem ezzel még nagyon sokáig nem kell foglalkozni.
Nyakolajat kóstiztad már? Felbontás után pár napon belül fogyasztandó,mert hamar változik az íze ha levegőt kapott,
Jó pihenést mindenkinek!
Az ezresé viszont egyértelműen nem fér bele.