Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként +36-70/540-87-44
43mm a telószár szerintem ez vastagabb mint a 600-é
ha adsz szamot felhivlak
Hat ha a 600 as e jo ra akkor cserélgetunk.nekem olyan villahid kellene amibe bele lehet rakni az egyenes kormanyt
Sziasztok!
Esetleg van valakinek valami ötlete hogy EXUP első villára milyen kormánycsutkákat lehet rábarkácsolni? Ugye az FZ-n felül van gyárilag, az EXUP-on meg alul... de amit hoztam villa, annak a felső "kiflije" már az átalakítós ami a kormáynrúdra alakít...
Valakinek valami ötlet?
Szia
Bocsi hogy későn írok de el is felejtettem meg időm se volt....
http://olx.hu/hirdetes/yamaha-...
Ez lenne az az FZR amúgy, tegnap este elhoztuk a felfüggesztéseket, ha minden igaz akkor be passzol az enyémbe a villa.
89-es évjárat, és német papíros volt, de rendszám nélkül használta a faszi.
Köszönöm
Mail ment.
Használd egészséggel.
A kompjútert nem tudom mert az enyémben még a mutatós verzió volt, a vez. szíj feszítő meg kézi állítós.
Szerintem itt kérdezd meg.
Akkor hagyd,majd lessz másik.Nagy a rizikó
Hát őszintén szólva őrlődök, nem tudom mi legyen. Messze is van, meg nem is beszél számomra szimpatikus nyelvet. Ha meg kicsit is nem olyan mint ahogy mondta, akkor nem hozom el és buktam 100eurót. Agyalás van ezerrel
Ábrus!
Az R19-nél hogy lehet a compjútert vissza hozni,vagyis az történt,mikor megvettük csak 3 adatot mutatott:benzintank/L állás,fogyasztás és sebesség.
3hete úgy tankoltam hogy a gyújtás rajta volt,kíváncsiságból,hogy egyezik a számláló tankolásnál,ez után viszont már mutatott mindent,hőmérséklet,átlagfogyasztás,megtett km-t stb,de azóta kivettem az akksit és újra csak 3 funkciót mutat,van valami módja visszaállítani?
A másik kérdés az hogy kicsit lazának érzem a vezmű szíjat,majd szeretném lecserélni görgőt,vízpumpát is,de még nem most,csak még nem csináltam ilyet,ahogy elnézem a görgő nem automata feszítős hanem manuális ? jól látom
Ja ténleg mlas-nak irtam bocsi
igen
Rám gondoltál ?
Várom a megfigyelést
Külső tapasztalat alapján ezaz de én még nem használtam.
Most vette m egy új fajtát, holnapra kipróbálom hogy az milyen. (állítólag ez is bírja)
Voltál érte?
Sztem a hárlis gyerek azóta is a 3 kilós büntin röhög legalább lesz mit mesélnie a kocsma asztalnál
Be kellett volna csukni 6 hónapra, mert így mindenki azt veszi le a történetből, hogy simán megúszható a buli
Egyébként meg szasztok
Melyik az a benzinálló tömítőpaszta? Nekem tankra kellene :)
Itt mind a 4 úszóház a régi szétlapult és kőkemény tömítésével, illetve a benzin útján az összes O gyűrű körbe van taknyolva kívülről. A fúvóka tartó alá (miért is okádta tele benzinnel a hengereket a szivató érintésére?) viszont nem tett semmit a géniusz, gondolom úgy volt vele hogy ott majd tömíteni fog a huszonéves kővé vált gumicsík.