Üdv!
Valaki tudna segíteni nekem? 1991 évjáratú 1000es expurol van szó. A probléma a következő. Alapjáraton jár a motor, és fura kattogó hangot ad ki. Viszont ha minimális gázt húzok neki azonnal megszűnik. Ez mitől lehet? Egy finomhangolás biztosan kell neki mert zakatol egy kicsit. De ennek lehet hozzá köze?
Meglepődnél, hogy egy 320-as változó bitrátájú mp3 hogy tud szólni egy komoly rendszeren... persze azok nem tudják, akik csak 128k-st hallgatnak telóról meg tyúbról
Én minden esetre csak FLAC-ban gyűjtök, amíg be nem vezetik a Zinternet adót
Akkor Sári jöhet, szteppelve vagy shuffolva, mind1
Basszust meg még nem hallottál, elektronikus zenén szinte nincs, technón még annyi se, hallgass orgonát, vagy akár zongorát, vagy pengetett nagybőgőt. Ott kiugrik a hangszóró
De szerettem ezt!
El is hagyta a rendszámot.
Valaki tudna segíteni nekem? 1991 évjáratú 1000es expurol van szó. A probléma a következő. Alapjáraton jár a motor, és fura kattogó hangot ad ki. Viszont ha minimális gázt húzok neki azonnal megszűnik. Ez mitől lehet? Egy finomhangolás biztosan kell neki mert zakatol egy kicsit. De ennek lehet hozzá köze?
Szeretem ezeket a régi zenéket.
Én minden esetre csak FLAC-ban gyűjtök, amíg be nem vezetik a Zinternet adót
Basszust meg még nem hallottál, elektronikus zenén szinte nincs, technón még annyi se, hallgass orgonát, vagy akár zongorát, vagy pengetett nagybőgőt. Ott kiugrik a hangszóró
Sarah a csaj neve, a duót pedig Pae&Sarah úgy híjják
3400 4300helyett
Lehet, hogy a holnapi börzét én is kihagyom...