Igen,az enyémnél is össze volt ragasztva a jobb szélső,de gyári tömítéssel is tovább szivárgott.Valaki előttem megütötte a karbit,és elrepedt az úszóház.Le kellett cserélnem.
A 2x353 elemes karburátor puzzle kezd összeállni eggyé. (egyedit alkotott a ragasztópasztás és a papírtömítéses főmérnök is)
Info mindenkinek: eddig is tudtuk hogy létezik benzinálló tömítőpaszta de ne keresse magának a bajt senki és ne kenje körbe vele a karburátorát. Egyszerű és gyors megoldás (meg baromi igénytelen) de anyázás lesz szétszedéskor. (tegnap 2 órán keresztül kapirgáltam le/ki belőle azt a sz&rt)
Sziasztok,lenne egy fzr 400 blokkom eladó állapota:Gyengécske.Valamint egy fzr 400-hoz való karbisorom membránok kb.1000km mentek benne a karbi jó állapotú nem lóg semmi benne és nem sziv farsot.06306636816
Csak keményeknek
A múltkor a High-End Show-n ezt nyomattuk, komoly hangerővel, ember magas hangfalakon, egy 90m2-es szobában senki nem ment ki közben... viszont kint az ajtó előtt gyülekeztek
De, ismerem.
Viszont egy ekkora (azaz kicsi és összetett) egységnél mint az fzr blokk, gyakorlatilag nem működik. (mindenhonnan hallani a kopogást)
Mentem délutánra.
Ki lehet fülelni, honnan zörög. Fonendoszkóp az igazi de ez ugye nincs minden háznál de egy darab seprűnyél van.
Támaszd neki a gyanús helynek, és másik végére a hüvelyk ujjad bütyke és a füled. Jól meg lehet hallani, honnan a hang, mert ott a legerősebb.
Info mindenkinek: eddig is tudtuk hogy létezik benzinálló tömítőpaszta de ne keresse magának a bajt senki és ne kenje körbe vele a karburátorát. Egyszerű és gyors megoldás (meg baromi igénytelen) de anyázás lesz szétszedéskor. (tegnap 2 órán keresztül kapirgáltam le/ki belőle azt a sz&rt)
A múltkor a High-End Show-n ezt nyomattuk, komoly hangerővel, ember magas hangfalakon, egy 90m2-es szobában
Viszont egy ekkora (azaz kicsi és összetett) egységnél mint az fzr blokk, gyakorlatilag nem működik. (mindenhonnan hallani a kopogást)
Mentem délutánra.
Ne mondd, hogy nem ismerted ezt az ősi módszert
Támaszd neki a gyanús helynek, és másik végére a hüvelyk ujjad bütyke és a füled. Jól meg lehet hallani, honnan a hang, mert ott a legerősebb.