Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van. Kerüld el Általában szét vannak hajtva, a jobbak üzemórások, és egy javítás 50-80 ezer mellé sokat fogyaszt.
Én egy 250-est csinálgatok épp... a 250 annyival jobb, hogy tök kikopva, kompresszió hiányosan is van olyan erős, hogy beszarj tőle

4T-vel kevesebb a szopás.
sziasztok! Van valakinek esetleg tapasztalata 125 2t krosszmotorral?
Valakinek dolgozni is kell
na mivan, sehó senki?
Én értem
Biztos az orvosod tudja, hogy motorral eszetlenül száguldozol, és azért kell szemüveg.
Meg azt is tudja, hogy nincs autód úgyhogy arra mind1.
Én az üzemorvossal csináltatom az alkalmasságit,ha már helyben van.
A motorra előírta a kötelező szemüveg viselést,de a kocsira nem.Ki érti ezt?
Üdvözlet,hozd és adj egy telószámot,felhívlak.
Nem szemüveg, hanem egy iPad, mert ez az androidos tablet sokkal szarabb. Rosszabbul érzékeli a tuccsot.
Reggelt
Én is kérdezgettem öcsémet mikor autóvásárlás előtt voltam, hogy na mi legyen, adja-e a toyotát... Addig húztuk nyúztuk, végül vettünk kocsit. 7 hónapra rá a toyotának is új gazdája lett. Az egyik kollégám, barátom vette meg. Jól járt vele. A kis fiesta ügyesen teszi a dolgát, de tartok tőlle, hogy mikor áll meg. A fabia hengerfeje meg azóta a gépműhelyben van. Lassan onnét is jön majd hír.
Jó reggelt.
jó reggelt! köszönöm szèpen Feribá!
Hali Gyulus
Megyünk ma Szegedre
Vigyem a lengő villát és valahol talizunk?
Hali gali
reggelt
Meglett az e arany. (és mostanra kib&sztak a klánból is )
Épp tequilát iszom. Nem tudom hogy mit szeretnek ezen.
Szemüveg László, szemüveg.

Egyébként mezőfalvi volt az elkövető és csak nvenyim és Mezőfalva között történt. (nagyon szomorú eset)
Elqrtam a linket, tabletről nem egyszerű. Venyimi gázolóról volt szó benne
?
Szia Robesz! a gumi kész!
Kérdeztem én anno mielőtt megvettem a pözsót, sőt még a rönóval is jól jártak volna ami nekem volt előtte, de hát ......